2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاملا درکت میکنم تصور کن این یکی همسایه هم وسط شهر خروس لاری نگه داره؛صدای اون و ساخت و ساز چه شود....🤦‍♀️

با کلی سختی تو همون شرایط درس خوندم و آزمون وکالت قبول شدم چون هیچ جا جز اتاق خودم تمرکز لازم نداشتم

امیدوارم بتونی تمرکز کنی عزیزم 

موفق باشی 🌱💫

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

خدا نگذره ازشون ما هم این داستان رو هروز داریم مخصوصا من ک صدا آزاری دارم واقعا توان شنیدن هیچ صدای اضافه ای رو ندارم دیوونه میشم فقط گریه میکنم😔

خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه😒🤭 

دیگه نمیشه که به مردم گفت کار نکنین صدا میاد عزیزم.اگر اتاق دیگه دارین برو تو اون اتاق.یا شیشه های اتاقتو بگو عوض کنن و در نهایت عادت میکنه گوشت به سروصدا.همسایه ما دقیقا ۳ سال و نیم طول کشید خونه سازیش.دو سال و نیم اول که زمستون و تابستون نداشت.هرروز خدا کارگر داشتن.دیگه اونام مجبور بودن دیگه

دیگه حالا قطعا ۲ سال نیست ،احتمالا پولش کمه ،یواشتر داره کار میکنه ،شما هم تحمل کن ،همه بی اعصاب شدن

ولی خودت بذاری جای این دختر حق داری بازسازی دیگه تهش ۴ تا ۶ ماه نه دو سال

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

چرا لعنت می کنی همون طور که درس الان بخشی از زندگی شماست . اون تعمیر و بازسازی هم بخشی از زندگی همسایه تون برا یه مدت هست.

ساعت خارج از عرف اگه کار انجام بدن بله حق داری ولی اگه ساعت معمول که از حدود ۹ هست تا ۴ عصر انجام میدن مشکلی نیست.

بقیه امورشون رو تعطیل کنن چون همسایه ها یکی درس داره یکی صدا ازاری داره یکی اعصاب نداره و.....؟!

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

همسایه ما از پنجم عید تا اخر تابستون مشغول بود یعنی قشنگ سرویس شدیم این وسط یکی دیگه ازهمسایه  کل خونه رو تخریب کرد و شروع به ساخت از ساعت هفت صبح بتن ریزی بعدازظهر ها داد و بیداد کارگرا شبا هم نگهباناش تا صبح وراجی میکردن که یه شب یکی از همسایه‌ها حسابی به خدمتشون رسید حداقل شب راحت شدیم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
2810