2777
2789
عنوان

😭😭چرا یهو اینجوری میشم

218 بازدید | 16 پست

۴ روز بردنمون شلمچه خانوادم حتی یبارم بهم زنم نزدن اصلا لامصبا شاید شارژ نداشتم خودم زنگ بزنم شاید پول نداشتم نباید یکم پول بزنین حسابم؟!!!

مامان وبابا و عمه و خاله و... بچه ها دم به دقه زنگ میزدن منم مثه دیونه ها درو دیوارو نگا میکردم

مامانم تا من رفتم اونجا رفته شهرستان 

مامان بزرگ پدریم دیشب ساعت ۶ عصر اومد دنبالم از اونجا اوردم وگرنه حتی بابامم راضی نشده بود بیاد دنبالم

دیشب خودم زنگ زدم مامانم گفت عه رسیدی؟چرا انقد زود؟اصلا خبر نداشت کجام

صبح مشاورم برام برنامه فرستاده همه کتابام خونه بود اعصابمم خورد شده بود 

‌داد و بیداد کردم کلی سر مامانبزرگم داد زدم بد و بیراه بهش گفتم پاشدم لباسامو پوشیدم تنها اومدم خونه  

نمیدونم چرا یهو اینجوری میشم😭حالم بهم میخوره از وجودم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
😭😭😭اومدم خونه دیگه چیکار کنمکاش بمیرم کاششش

خدا نکنه ،این چه حرفیه 

صبور باش 

سعی کن اخلاق و رفتار بقیه روت تاثیر نذاره و آشفته ات نکنه

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
😭😭😭اومدم خونه دیگه چیکار کنمکاش بمیرم کاششش

منم همین خرداد امتحان داشتم رفته بودم خونه مامان بزرگم چون تنها بود خوابیده بودم خانواده هیچ اهمیتی بهم ندادن دوروز اونجا موندم نیومدن دنبالم  منم اعصابم خورد شده بود کلی داد زدم سر مامان‌بزرگم فحش دادم هنوز که هنوزه نرفتم از دلش دربیارم ازش خجالت میکشم

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

خدا نکنه ،این چه حرفیه صبور باش سعی کن اخلاق و رفتار بقیه روت تاثیر نذاره و آشفته ات نکنه

استارتر چقدر شبیه منی تورو میبینم یاد خودم میفتم 

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

2810