2777
2789
عنوان

توروخدا شمام اینو نگا کنه چیزی میبینید یا من توهم زدم عکس بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1382 بازدید | 124 پست
منفیهبعدشم خیلی زود زدی بذار دو روز بگذره حداقل

24 زدم اصلا هرچی با نور گشتم چیزی ندیدم بعد سه روز امروز که دوباره گذاشتم زیر ی دیقه هاله زد خودشم سفید نیس احساس میکنم صورتیع

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هیچ وقت بی بی چک هام دوتا خط پر رنگ نبود هاله بود و مثبت منفی باشه اصلا هاله ننداخت برای من تا حا ...

من هرماه بی بی چک میزدم،هی هاله مینداخت،خوشحال میشدم،چندروز بعد پریود میشدم،فقط وقتی 2تا خط پررنگ شد مثبت بود

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  🙆 🤗 من به دستان خدا خیره شدم...معجزه کرد 💚

اخه سطح هورمون فقط پایینه چجوری دوتا خط پررنگ بیوفته 

من بارداری قبلیم اول کمرنگ بود هر روز میزاشتم ی ذره پررنگ میشد تا اخرش دوتا خط یکی شدن 

اما حیف که نموند برام

من هرماه بی بی چک میزدم،هی هاله مینداخت،خوشحال میشدم،چندروز بعد پریود میشدم،فقط وقتی 2تا خط پررنگ شد ...

برای من تا حالا پیش نیومده دوتا خط پر رنگ 

سه بار باردار شدم‌ اولی سقط شد ولی همشون خط کمرنگ‌ بودن 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه سطح هورمون فقط پایینه چجوری دوتا خط پررنگ بیوفته من بارداری قبلیم اول کمرنگ بود هر روز میزاشتم ی ...

اینجا هیچکس سر درنیاورد از بیبی چک 

ببین من انقدر تست زدم که حتی اون هاله ی الکی بیبی چکم میشناسم که معمولا با کیست میفته 

من بهت قول میدم بارداری 

چند روز دیگه تست کن بیا اینجا خبرم کن

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من هرماه بی بی چک میزدم،هی هاله مینداخت،خوشحال میشدم،چندروز بعد پریود میشدم،فقط وقتی 2تا خط پررنگ شد ...

چی بگم والا اما خیلیا هستن با همون هاله باردارن بستگی داره کی بزنی بی بی چکو 

اگه 20 روز از موعد بگذره بزنی خب موعلومه دوتا خط پر رنگ میوفته اما بعضیا مث من که خیلی زود میخوان بدونن ختی اون هاله هم واسشون خیلیه

برای من تا حالا پیش نیومده دوتا خط پر رنگ سه بار باردار شدم‌ اولی سقط شد ولی همشون خط کمرنگ‌ بودن

میگم دیگه دوتا خط پررنگ مگه اینکه دوماهه باشی 

اما خب بعضیا هستن سطح هورمونشون بالاس یا حاملگی چند قلویی دارن همون اول اینجوری میشه

اخه سطح هورمون فقط پایینه چجوری دوتا خط پررنگ بیوفته من بارداری قبلیم اول کمرنگ بود هر روز میزاشتم ی ...

عزیزم صبر کن،از تاریخ پریودت بگذره،بعد بزن،ان شاءالله به امید خدا مثبت میشه🙏

من خودم خیلی از بی بی چکام هاله پررنگ مینداخت،هرماه پریود میشدم و میخورد تو ذوقم،نخواستم الکی امیدوارت کنم و بعدش مثه من ذوقت کور شه،بسپار به خدا،خداروچه دیدی،شاید مثبت شد

منم دقیقاً همون وقتی مثبت شد که بی خیال شدم و همه چیو سپردم دست خدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میگم دیگه دوتا خط پررنگ مگه اینکه دوماهه باشی اما خب بعضیا هستن سطح هورمونشون بالاس یا حاملگی چند قل ...

چی بگم من الان باردارم ولی چون انتظارش رو نداشتم بعد ده روز زدم بازم دو تا خط پر رنگ نشد بتام ده هزار بود 

شما دو روز بعد امتحان کن حسم میگه مثبته 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای من تا حالا پیش نیومده دوتا خط پر رنگ سه بار باردار شدم‌ اولی سقط شد ولی همشون خط کمرنگ‌ بودن

چی بگم والله،من چیزی که تجربه ام بود گفتم،از ته دلم خوشحال میشم بی بی چک همه ی منتظرا مثبت بشه🙏😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810