2777
2789
عنوان

یکی بیاد کمکم کنه آخوند

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 37 پست
میگه شما زن هستید زننننننوای مگه من خواستم زن باشم به من اگه بود از نمیذاشتم دختر تو نمی‌شدم

تو هر خانواده ایی هست ،خانواده منم اینجوری بود ، چند ساله حتی نمیرم دیدنشون  فقط خودمو  و شوهرمو و پدرومادرش

بابا اصلا وتبدا شرایط تماس رو با هیچکس ندارم

خب تو دلت با هدا حرف بزن با اعل بیت رابطه بگیر، به خدا کاری از ادم های معمولی بر نمیاد، کارساز خداست، سلطان محمود خر کیه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دعا نویسی همش الکیه از خدا بخاه .و از همون عموهاتون بخاید کمکتون کنن ‌از باباتم نترسید مردن که نداره ...

دفاع کردیم

اما هیچ

کمکم خواستم اما هیچ

وحششییییییی ظالمممم خیلی

نه یبار ۱۰۰بار 

خب تو دلت با هدا حرف بزن با اعل بیت رابطه بگیر، به خدا کاری از ادم های معمولی بر نمیاد، کارساز خداست ...

آجی ۱۴۰۱ خواستم انجام بدم یکی پیشنهاد داد دعانویس

اما گفتم نه خدا رو خوش نمیاد دیگه بریدیم

اونم بخاطر زن بودنمون

آجی ۱۴۰۱ خواستم انجام بدم یکی پیشنهاد داد دعانویساما گفتم نه خدا رو خوش نمیاد دیگه بریدیماونم بخاطر ...

دارم میرم مشهد، اونجا دعا میکنم برات، پیش دعانویس و رمال و ادم دیگه نرو . گرفتار میشی به خدا 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
دارم میرم مشهد، اونجا دعا میکنم برات، پیش دعانویس و رمال و ادم دیگه نرو . گرفتار میشی به خدا

به سلامتی

انشالله قبول باشه

مشهدی هستید

برام اونجا سوال کن

راستش قبلا از یکی یه،آخوند بود سوال کردم واینکه براش کل مشکلاتم رو تعریف کردم گفت با توجه به شرایط شما میشه

نمیدونم چه دعا بود ولی اسمش رو یاد،رفته

لطفی میکنی و انجام بدی یه تحقیق از مرجع تقلید تو حرم

یه شماره حاج آقا برات میزارم بهش بگو تلفنی مشکلتو09126226145

خو من از بچه های اینجا شماره گرفتم اما مشکل اینجاست که شرایط تماس رو اصلا ندارم

میتونی برام بزنی

خواهرانه تقاضا میکنم

به سلامتیانشالله قبول باشهمشهدی هستیدبرام اونجا سوال کنراستش قبلا از یکی یه،آخوند بود سوال کردم واین ...

نه شمال زندگی میکنم. 

باشه یادم موند میپرسم.

چی بپرسم سوالتون چیه

خو من از بچه های اینجا شماره گرفتم اما مشکل اینجاست که شرایط تماس رو اصلا ندارممیتونی برام بزنیخواهر ...

چرا آخه  عزیزم میخایی برات کد شارژ بزنم همینجا  منم تواینجور مسائل خونوادگی استرسی ام   چون واقعا نمیتونم مشکلتون چیه و چی باید بگم ب اون اقا

2810