2777
2789
عنوان

کار اینترنتی تولید سنگ مصنوعی ساختمان در منزل

| مشاهده متن کامل بحث + 2019 بازدید | 304 پست
سلام عزیزم چی شد چیکار کردین شما جواب ندادن دیگه؟ما هم به این آگهی برخوردیم و من جست و جو کردم تایپی ...

سلام 

بله عزیزم کلاهبرداری هست اصلااااا پول واریز نکنید ،چون از وقتی این تاپیک زدم از همممه جای ایران دارن تماس میگیرن و میگن کلاهبرداری شده ازمون و چکار باید بکنیم،منم الان درگیر شکایت هستم

من قالبم داره میاد ، اینم پیگیری تیپاکسه از خود تیپاکس کد رهگیری برام اومده

ممکنه بقیه بااین عنوان کلاهبرداری کنن برا من که تا اینجاش کلاهبرداری نبوده 

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قالبم داره میاد ، اینم پیگیری تیپاکسه از خود تیپاکس کد رهگیری برام اومدهممکنه بقیه بااین عنوان کل ...

عزیزم شما کار رو دارید انجام میدید؟؟؟درآمدش چطوریه؟؟؟

پدران و مادران آسمانی....❤.....تاپیک م بخونید
عزیزم شما کار رو دارید انجام میدید؟؟؟درآمدش چطوریه؟؟؟

نه هنوز فعلا قالب به دستم رسیده

هفته ای دو میلیون گفتن

و گفته ۴ روز بعد دریافت قالب مواد اولیه میارن 

منتظرم بیارن

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

نه هنوز فعلا قالب به دستم رسیدههفته ای دو میلیون گفتنو گفته ۴ روز بعد دریافت قالب مواد اولیه میارن م ...

عزیزم میشه شماره ای که سفارش قالب رو دادی به من بدی؟؟؟منم میخام کار شروع کنم....توی دیوار آگهی دیدم ولی نمیتونم اعتماد کنم ...میترسم کلاهبرداری باشه

.

شما کدوم شهر هستید؟؟؟و اینکه قراردادی که میخایین ببستین با اون طرف که مواد اولیه بیاره و بعد بیاد وار از شما تحویل بگیره چطوریه؟؟؟میشه ازشو بپرسید که توی شهر نیشابور هم نمایندگی دارن یا خیر؟؟؟

.خداخیرت بده عزیزم....ببخشید سوالام زیاد شد

عزیزم میشه شماره ای که سفارش قالب رو دادی به من بدی؟؟؟منم میخام کار شروع کنم....توی دیوار آگهی دیدم ...

انقد ماشاالله سوالات زیاده نصفشون نرفت تو مخم ک جواب بدم🤣🤣

عزیزم میشه شماره ای که سفارش قالب رو دادی به من بدی؟؟؟منم میخام کار شروع کنم....توی دیوار آگهی دیدم ...

0991 843 7254 خانم محمدخانی قالبساز

راستش این کار نمایندگی حضوری نداره نمایندگی صرفا برای مشتری داره 

باید تلفنی با مشاور نمایندگی صحبت کنی و تو دیوار شهرتون بگرد ببین اینکار هست یا نه

0991 843 7254 خانم محمدخانی قالبسازراستش این کار نمایندگی حضوری نداره نمایندگی صرفا برای مشتری داره ...

اااا  دقیقا همین شماره و همین فامیل هست....قراره براش دوتومن واریز کنم....

اااا دقیقا همین شماره و همین فامیل هست....قراره براش دوتومن واریز کنم....

واقعا؟

پس قابل اعتماده ، بیعانه واریز می‌کنی و وقتی کد رهگیری میاد باقی پولو می‌ریزی

ولی صبرکن اگه کار برام آوردن بهت میگم تا توام سفارش بدی

فعلا برا من کار نیاوردن نگرانم

واقعا؟پس قابل اعتماده ، بیعانه واریز می‌کنی و وقتی کد رهگیری میاد باقی پولو می‌ریزیولی صبرکن اگه کار ...

انشاالله که برات کار میارن......نگران نباش.

انشاالله که برات کار میارن......نگران نباش.

قربونت 

انشاالله 🫂♥️

من پول قالب رو هم قرض کردم اخه