2777
2789
عنوان

چقد بدبخت و حقیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 27 پست
وقتی استثنا ها و مثال میرنید یاده این‌میفتم تا میگیم تو اوج فقر بچه نیارین میگن‌مگه کریستین رونالدو ...

نمیگم پدر و مادر بی تاثیر هستند اما دیدم اطراف خودم که پدر و مادر خیلی خوبن خیلی روی تربیت و لقمه حلال و همه چی حساسند، اما هیچی به بچه اثر نمیکنه و هر کار میکنند بچه اهل نمیشه، نقش تربیت خیلی خیلی تو سرنوشت ادم تاثیر داره، اما گاهی دو دو تا چهار تاا نمیشه، یک مشت مرد مریض و بدبخت که فقط حرف زدن ارضاشون میکنه به اندازه کافی حقیر و بی ارزش هستند که پای کس دیگه ای به میون نیاد.

قبلا قانونی بود درخواست اقایون باعث تعلیق شدن شون میشد اما الان نی نی یار میگه قبول نکنید همین. دیگه جریمه و تعلیق نداره .

به همین راحتی برای بالا بودن امار سایت وقاحت این مریض ها رو بیشتر کردن

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انقدر زن هرزه ریخته تو این سایت نیاز نیست اول صبحی مردا رو نفرین کنی. اونا رو میخوای چه کار کنی؟؟

من‌مردا و نفرین کردم ؟‌مرد واقعی قطعا اینجا نمیاد من‌نرها و گفتم‌نه مردها .زن‌هرزه باشه یا نباشه سایت زنونه اس اومده تو سایت زنونه .زن هرزه میتونه ب زن دیگه پیشنهاد رابطه بده؟چه ربطی داره 

انگار من‌اومدم میگم‌وای همه زنا‌پاکن همه‌مردا خراب. سایتی هم ک‌مخصوص آقایونه زنا نباید برن . 

انقدر زن هرزه ریخته تو این سایت نیاز نیست اول صبحی مردا رو نفرین کنی. اونا رو میخوای چه کار کنی؟؟

دقیقا، یک بار تو همچین تاپیکی، اقایی اومد گفت انقدر مارو نفرین میکنی میخوای از درخواست خانومهای سایت به خودم اسکرین شات بدم؟

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
نمیگم پدر و مادر بی تاثیر هستند اما دیدم اطراف خودم که پدر و مادر خیلی خوبن خیلی روی تربیت و لقمه حل ...

طرف با اکانت زن اومده درخواست دوستی داده یه مشت چرت و پرت جنسی بارم کرده اول صبح .بعد میگن چرا عصبانی .خو من از کجا بدونم این مرده

دقیقا، یک بار تو همچین تاپیکی، اقایی اومد گفت انقدر مارو نفرین میکنی میخوای از درخواست خانومهای سایت ...

من از کسی دفاع نمیکنم ۹۰ درصد اکانتایی این مدلی پشتشون مرده با اسم‌زن میاد میخوان تیع بزنن بقیه مردا و ...نمیگن زن هرزه نیست ولی قانون قانونه .قانون اینجا هم اینه مرد نباشه .

طرف با اکانت زن اومده درخواست دوستی داده یه مشت چرت و پرت جنسی بارم کرده اول صبح .بعد میگن چرا عصبان ...

اصلا درخواست دوستی هیچ کس رو قبول نکنید، الان تاپیکای منو نگاه کنید ،خودمم با کاربری هایی که تعلیق شد خیلی ساله تو سایتم. اما مثلا اگر من هم بهتون درخواست دادم مطمئن نباشید خانم هستم‌ . منظورم این نیست مرد هستم . نه یک مرد سالم اینجا نمیاد، مرد سالم انقدر سرش کرم کار و زندگی هست و انقدر حیا داره که وسط مسائل خصوصی خانم ها نباشه . منظورم اینه به کسی اعتماد نکنید حتی کسی که به ظاهر همه چیز رو رعایت میکنه و معتقده

من‌مردا و نفرین کردم ؟‌مرد واقعی قطعا اینجا نمیاد من‌نرها و گفتم‌نه مردها .زن‌هرزه باشه یا نباشه سای ...

کی گفته سایت زنونس؟شما هرچی سرچ کنی اولین پیشنهاد گوگل اینجاست این همه اسکرین تو سایتا و کانالا مبزارن چون پربازدیده .یه سری اینجا رو با چت خصوصی یا گروه دوستاشون اشتباه گرفتن هرچی دوست دارن میگن از تنهایشون طلاق گرفتنشون نیاز جنسیشون  بعدم شاکی میشن وای مرد چرا میاد چرا درخاست میدن؟ میخوابم راحت باشیم!

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

عزیزم چیکار به مادرشون داری؟

والا بعضی مادرا خیلی باشرف ترن ازبچه هاشون

فحش نده به مادری که گلم نمیشناسی🥲

اما این نرها واقعا دیگه باید جمع بشن

همه جام حضورداشتند چه تاپیک زنانه وچه...

نی نی یارومدیرم انگار اهمیتی نداره براشون چون رسیدگی نمیکنن.ی تاپیک می زنی ۱درخواست میاد اکثرامردن🙄🙄🙄

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊

عزیزم چیکار به مادرشون داری؟والا بعضی مادرا خیلی باشرف ترن ازبچه هاشونفحش نده به مادری که گلم نمیشنا ...

میرونی چرا میگم ؟ اگه دقت‌کنی ما زن ها از اول تو گوشمون گقتن باید باحجب و‌حیا باشیم و ...ولی ب پسرا میگن نه ؟ هزار بار دیدم وقتی دیدن پسرشون دوست دختر داره ذوق میکنن ولی دختره دوسپسر داشته باشه گردن میزننشون .منظورم از تربیت اینه

میرونی چرا میگم ؟ اگه دقت‌کنی ما زن ها از اول تو گوشمون گقتن باید باحجب و‌حیا باشیم و ...ولی ب پسرا ...

بعضی مادرا واقعا...

اما خیلی ازمادرای گلم خداروشکر رو این بحث هاحساسن😍

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊