2777
2789
عنوان

چقد بدبخت و حقیرین

473 بازدید | 27 پست

نرهای تو نی نی سایت ک میاین به زن متاهل پیشنهاد دوستی میدین از سوسک تو دسشویی ما هم‌چندش ترین حال بهم زنا .یکیم عین مدگل بیاد واقعیتتونو عیان کنه بش میگین ج ...ده ... این لقب لایق اون مادری که شماهارو تربیت کرده ک میاین اینجا به زنای متاهل پیشنهاد میدین .امیدوارم به خواهر مادر متاهلتون پیشنهاد بدن و اونا هم قبول کنن تا ببینید چقد رفتارتون منزجر کننده و کثیفه .الهی آمین ک سرتون بیاد

نفرین نکن . چیکار به مادر و خواهراشون داری.

اونا مگه غیرت و ناموس سرشون میشه ؟

کثافت بودن خودشون چه ریطی به خواهر و مادراشون داره آخه.

به من هم کلی درخواست دادن این مردهای مریض.

انقدر بی ارزش هستند که حتی رد هم نمیکنم . میزارم همینطور معلق و بی پاسخ بمونن

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه کجا تربیت میشه ؟؟ کی تربیتش میکنه ؟ اینا همش حاصل تربیت غلطه

گاهی وقتها بچه تربیت نمیشه. ذاتش‌ خرابه. هیچ ورد و دعا و تربیتی روش اثر نداره. ندیدی مگه پدر و مادر های خوبی که بچه نااهل دارن؟ قضیه پسر نوح یک موردش. قضیه جعفر کذاب هم یک مورد دیگه 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
گاهی وقتها بچه تربیت نمیشه. ذاتش‌ خرابه. هیچ ورد و دعا و تربیتی روش اثر نداره. ندیدی مگه پدر و مادر ...

حالا اونا استثنان .برا چن مورد استثنا .عمومیت و کلیت و زیر سوال نبر .کلیت همینه تربیت خانواده .

گاهی وقتها بچه تربیت نمیشه. ذاتش‌ خرابه. هیچ ورد و دعا و تربیتی روش اثر نداره. ندیدی مگه پدر و مادر ...

وقتی استثنا ها و مثال میرنید یاده این‌میفتم تا میگیم تو اوج فقر بچه نیارین میگن‌مگه کریستین رونالدو نبود تو فقر بدنیا اومد پولدار شد بابا اون استثنا بود این همه بچه کار و فقیر ک فقیر بدنیا اومد تلاش کردن و فقیرم از دنیا رفتن در سراسر جهان چی ؟ از صد درصد شاید ۵ درصد استثنا باشه و بخاطر چنتا استثنا نباید بگیم نه اینجوری نیست

این اداها چیه خب درخواست قبول نکن این دیگ کاری داره مگ

کدوم ادا ؟‌مگه قبول کردم ؟ من دارم اصل مطلب و میگم که چرا باید اینجوری باشه چرا انقد باید بی فرهنگی باشه .پدر مادر چی به بچه یاد میده .

از بس حرومزادن

بعد میان میگن چهکارشون داری شاید یکی مشکل زنونه داشته باشه میتونیم با خیال راحت راجب مشکلاتمون بگیم ؟ مگه این سایت برا مشکلات زنانه نیست ؟ بعد تا میایم‌حرف بزنیم میگن ساکت مرد اینجاس .خو ما چه گناهی کردیم

بعد میان میگن چهکارشون داری شاید یکی مشکل زنونه داشته باشه میتونیم با خیال راحت راجب مشکلاتمون بگیم ...

یه مشت مرد مریض اینجاهم ولمون نمیکنن . هیچ جا از دستشون آسایش نداریم 

من ومپایر اعظم نیستم😄
2810