2777
2789
عنوان

من چون حامله نمیشم شوهرم فحش میده کتک میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 54 پست
نه به اون صورت نرفتیم دکتر فقط من یبار رفتم آزمایش قبل بارداری یبار هم سونوگرافیمشکلی نداشتم

سونو دادی یعنی  تنبلی تخمدان نداری پس بگو بیا بریم آزمایش اسپرم بده احتمال زیاد اسپرم اون مشکل داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سونو دادی یعنی تنبلی تخمدان نداری پس بگو بیا بریم آزمایش اسپرم بده احتمال زیاد اسپرم اون مشکل داره

یکم خیلی کم تنبلی داشتم که دکتر گفت مشکلی نیست جدی نیست 

شوهزت چرا انقدز ب خودش مطمئنه اگ‌مشکل از شوهرت باشه چیی؟؟؟اره بد اخلاق شدن و بد بودن راحته دعوا راحته ولی صبر و مهربونی سخته چرا نمیفهمه جفتتون ناراحتین ک بچه دار نمیشین نکنه انتظار داره ب این زودی بچه دار شه با این اخلاقش واقعا خدا صبرت بده 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
روم نمیشه بگم بیا بریم دکتر میدونم ناراحت میشه

چه رو شدنی؟؟من وقتی میخاستم باردار بشم رفتم دکتر سونو دادم قرص مصرف میکردم شوهرمم رفت آزمایش داد مگه همیشه مشکل از ما خانوماس؟؟باردار شدم بچع هم سقط شد پس اگ اینجوزیه شوهرم باید منو میکشت ک بچه سقط شد 

ن جانم زندگی صبر و حوصله میخاد اینچیزا ۲ طرفس شوهرت بداخلاقه خودخاهه

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
روم نمیشه بگم بیا بریم دکتر میدونم ناراحت میشه

یا منطقی یا خیلی جدی و محکم طوری ک صدات بره بالا بگو: دکتر ک بهم گفته هیچ مشکلی نداری  حتما مشکل از شوهرته اونو بیار برای چکاپ ..فقط ب من ویتامین داده. تو هم اگه واسه بچه منو دوس داشتی همون بهتر ک پس من برم راحت شی به بچت برسی ایشالا

خودم و خدام💌

2810