2777
2789

حس میکنم هیچکی ازم خوشش نمیاد

قیافم خوبه بد نیست که بگم چون زشتم باهام دوست نمیشن

ولی نمیدونم چرا هیچکی باهام حرف نمیزنه حتی دختر خاله ها و دایی ها غریبه ها که جای خود 

مثلا میرم‌خونه بابا بزرگم همه با هم گرم حرف زدن هستن من فقط دوتا چشم دارم نگاشون میکنم

چکار کنم با منم حرف بزنن

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

منم تقریبا اینجوریم فک کنم چون درونگرا هستم و اینکه همه فک‌میکنن من افاده دارم ولی در واقع ندارم😶

خدایا صدای منو بشنو منم بتونم مادر بشم بچم سالم دنیا بیاد😭💔نینی ۵هفته من آسمونی شد😭👼
منم تقریبا اینجوریم فک کنم چون درونگرا هستم و اینکه همه فک‌میکنن من افاده دارم ولی در واقع ندارم😶

ولی من فکر میکنم اون فکر میکنن من دیوونه هستم

چون هرکی جلوشون خجالتی باشع مثل یه خل و چله براشون و سوژه خندشونه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
ولی من فکر میکنم اون فکر میکنن من دیوونه هستمچون هرکی جلوشون خجالتی باشع مثل یه خل و چله براشون و سو ...

شاید برعکس بعضی ها فک میکنن ازت کمتر میفهمن جرئت ندارن بیان واسه حرف زدن گاها هم مثل حرف شما دست کم میگیرن آدمو

خدایا صدای منو بشنو منم بتونم مادر بشم بچم سالم دنیا بیاد😭💔نینی ۵هفته من آسمونی شد😭👼
منم اینطوریمولی به خودم که‌نگاه کردمفهمیدم خیلی چسی میام گرم نمیگیرم بخاطرهمینه😂

چکار کنم

اونا خیلی با کلاسن من جلوشون احساس کمبود میکنم

من حتی حرف زدن بلد نیستو

من خجالتی نیستم فقط حرفی برای گفتن ندارم

منم همین بودم الان یه خورده بهتر شدم

اول دیدم اون آدمایی که باهاشون در ارتباطم چه تیپی هستن راجب چی حرف میزنن بیشتر بعد سعی کردم منم به اون چیزا علاقه مند شم و اطلاعات داشته باشم راجبش که تونم حرف بزنم

دوم اینکه باید به خودت برسی لباس درست حسابی آرایش ادکلن و اینا باعث جذب آدما میشه، سعی کن کافه، رستوران اینا بری بگردی و جاهای مختلفو بشناسی

بعدشم همیشه لبخند داشته باش رو لبت و سعی کن گرم احوال پرسی کنی

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40