2777
2789
عنوان

سرمو کجا بکوبم مه لقا هم فیک بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1675 بازدید | 105 پست
با سومین کاربری ۴ سال بیشتر اینجام .اصلا نمیدونم کی هستن .مگه مهمه .اینجا اینقد جدی نیستا

من از ۹۶ اینجام یه بار ترکید کاربریم نمیدونم چی میگن

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهر چجوری لو رفت اون ته ایده آل های من بود آخه نامرد

از عکس های تاپیکش 

چند وقت قبل یه عکس گداشت که عکس میز عصرونه بود تهش در اومد فیکه ولی نتونستن ثابت کنن 

باز عکس از تو ماشین که ماشین بازها گفتن این مدل ماشین اصلا تو ایران نیست 

بعد هم عکس یه سینی که یه دفتر توش بود که عکس اصلی رو پیدا کردن که اسم هایی که رو دفتر بود با اسم های کاربرمه لقا و همسرشون عوض شده خلاصه که کل عکس های تاپیک هاش ادیت شده بوده 

از عکس های تاپیکش چند وقت قبل یه عکس گداشت که عکس میز عصرونه بود تهش در اومد فیکه ولی نتونستن ثابت ک ...

والی میزان انرژی رو ببین

لا حول و لا قوه الا بالله علی العظیم
سرچ زدم چنین چیزی نمیاره باورم نمیشه ۲ تا کاربرم اسمشون هست طرفدار کاربر مه لقا😐😐😐

🤣🤣🤣🤣

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

2810