2777
2789

فیکِ بدبخت!

داری چیکار میکنی واقعا! 

اصلا میدونی؟

گیریم تو مجازی تونستی خودتو یه آدم با پرستیز و کاریزماتیک جلوه بدی

با ذات حقیر و وجود بیمارت میخوای چیکار کنی؟؟؟

هرچند، تو خودتم میدونی چقد عقده ای و بیماری! چقد کودکی سخت و بدی داشتی! چقد بد تربیت شدی

حتما اینارو میدونی که از حقیقت خودت فرار میکنی و با رویاهات تو مجازی مردم رو سرکار میذاری

تو عجیب نیستی، فقط روان سالمی نداری

میدونید عجیب کیا هستن مردم جون؟

عجیب اون دسته از کاربرایی ان که میان میگن خدا ستارالعیوبه، بنده هاشم باید از خطای همدیگه چشم پوشی کنن؛ یعنی میفرمایید ما بلانسبت کودنی چیزی هستیم که سکوت کنیم تا بقیه تاپیک سریالی دروغ بزنن و به ریشمون بخندن؟

بازم عجیب تر از این دسته کاربرا، کسایی هستن که میگن دروغ گفتن فلان کاربر درباره فلان چیز، آسیبی به ما نزده پس لازم نیست بهش تشر بزنیم!

عزیزجان تو دیکشنری ذهن شما، معنی آسیب چیه دقیقا؟

اینکه فقط با چاقو برن تو شکمت یا بادمجون بکارن زیر چشمت؟ یا اینکه حتما باید از دیوار خونه ات بالا برن که بهت آسیب زده باشن؟؟؟

شما بی اعتماد شدن به *همه* و بدبین شدن به اطرافیانت رو آسیب تلقی نمیکنی؟؟؟

بعد از اینکه دروغ یه نفر بهت ثابت شد و تو دیگه نتونستی به بقیه کاربرا_حتی اونایی که واقعا صادق و بااصالت هستن_اعتماد کنی، حس نمیکنی آسیب دیدی؟؟؟

اونا در کمال وقاحت و پررویی دارن تورو سرکار میذارن، تو چرا ازشون دفاع میکنی؟ 

واقعا نمیفهمم یه عده چرا تفکر قبل از تکلم، انقد براشون سخته!

قبل از اینکه دهن باز کنی، حرفتو مزه مزه کن...عیار کلامتو بسنج، بعد بیان کن، اگه نمیتونی، مطمئن باش با *حرف نزدن* در حق شان و منزلت خودت لطف بزرگی کردی

شمایی که منو تو پستت صدا میزنی ..فکر نمی‌کردم اینقدر مخالف دروغ و فیک بودن باشی .چون منم تنها حرفی که به اون کاربر زدم گفتم مطمینی راضی هستی چون تاپیکاش اینو‌نشپن نمی‌داد .حتی نگفتم رایت میگی یا دروغ ...فقط همین یک کلمه ...و ایشون نمی‌دونم یک دفعه چش شد و به من حمله کرد ...الآنم اینقدر بهش فشار اومده پشت من تاپیک زده و به من تهمت فضولی زده ..باور نمیشه آدم باردار اینقدر عقده ای و بد جنس باشه ...

عزیزم شما هم نادانسته کسی رو قضاوت نکن .برو کامل پستای من و ایشون را بخون .من از بس روزانه تاپیک دروغ میزنن تاپیکای قبلی را هم نگاه میکنم ...اگه خواندن تاپیکای قبل ممنوع بود و اسمش فضولی بود خود سایت مخفیشون میکرد.کسی که میخاد کسی از زندگیش ندونه تو فضای عمومی نمیزاره وقتی هم میزارن پس خوندش آزاده و بیخود کرده اسمشو فضولی میزارن .منم ترجیح میدم احمق و ساده فرض نشم معمولنم تاپیکای قبل را نگاه میکنم ایرادی هم ندارد اتفاقا خیلی هم خوبه تا بعضیا هر چرت و پرتی دروغی را تاپیک نزنم .آدم دروغگو کم حافظس ‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما هم نادانسته کسی رو قضاوت نکن .برو کامل پستای من و ایشون را بخون .من از بس روزانه تاپیک درو ...

من فقط و فقط در رابطه با همون یه کامنتی که از شما دیدم صحبت کردم

شما هم یک لحظه فکر کن شاید ایشون زمانی که اون تاپیک هارو میزدن احوال خوبی نداشتن و ناراضی بودن از زندگی

ولی وقتی اون کامنت رو گذاشتن حالشون خوب بود و راضی بودن

من قضاوت نکردم و شما دارید قضاوت میکنید

و به استارتر تهمت فیک بودن و دروغگو بودن میزنید

2805
من فقط و فقط در رابطه با همون یه کامنتی که از شما دیدم صحبت کردمشما هم یک لحظه فکر کن شاید ایشون زما ...

حرف شما هم درسته .ولی اگه اون تاپیک را با دقت مطالعه کنی در مورد ازدواج تو‌سن کم بود و من چون دیدم خانم زرشکی تو زندگیش و روابطش با همسرش خیلی مشکل داشت گفتم شاید ناشی از سن کمش باشه .خودتم برو تاپیکاشو‌ببین .منم آصلن بهش نگفتم دروغ میگی با فیکی پستم هست فقط یک کلمه پرسیدم‌مطمینی راضی هستی .آخه نمیخاستم ازدواج سن کم را ترویج بدم و نفر دیگه ای هم دچار این سختی‌ها بشه .ولی ایشون از این حرف من بقدری بهش فشار اومد که هر چی از دهنش درآمد به من گفت و حتی تهمت هم زد که من اصلللن نمیبخشمش .تعجب کردم باردار و اینقدر...

من فقط و فقط در رابطه با همون یه کامنتی که از شما دیدم صحبت کردمشما هم یک لحظه فکر کن شاید ایشون زما ...

من آصلن به ایشون حرفی نزدم فقط در حد یک سوال .خودش دعوا و بحث را شروع کرد نمی‌دونم چرا اینقدر بهش فشار اومده .ولی تعجبم از شما که میگی اینجا دوست دارن بدبختی بخونن و با خودشون همزاد پنداری کنن و بعدشم منو‌تو‌ پستت صدا میزنی ...به نظرت کارت درست بوده الان کاربرای اون تاپیک چه فکری در مورد من میکنن ..بهتر نبود تو همون تاپیک خانم زرشکی حرف می‌زدیم تا مسأله روشن بشه و همه بفهمند من فقط یک سوال پرسیدم و ایشون وحشیانه منو مورد حمله قرار دادن..بهم تهمت زدن و پشتم تاپیک زدن ....اینقدر دروغ و فیک زیاد شده که هر آدم عاقلی باشه تاپیکای قبلو‌ نگا می‌کنه در موردی که شک داره ..این از نظر شما یعنی فضولی یا احمق نبودن ...والا من ترجیح میدم هر چر ت و پرتی را باور نکنم و احمق هم فرض نشم الان خانم زرشکی بهش فشار اومده من چکاره ام من فقط حقیقت را گفتم ..چه میدونستم به مزاق ایشون خوشایند نیست.به نظرم بهتره با خانم زرشکی هم صحبت کنی .خدا جای حق نشسته .اینجا واقعا معلومه حق با کی هست

حرف شما هم درسته .ولی اگه اون تاپیک را با دقت مطالعه کنی در مورد ازدواج تو‌سن کم بود و من چون دیدم خ ...

در تبادل نظرتون با من، چندبار به فیک بودن و دروغگو بودن استارتر گریز زدی

به من ربطی نداره بین شما چی گذشته

فقط طبق همون کامنتی که اسکرینشو دیدم نظر دادم

درمورد ازدواج هم بهتره بدونید

هیچکس اونقدری سست عنصر نیست که از یه کامنت در این حد که شما نگرانی تاثیر بپذیره  

تو زندگی همه بالا و پایین هست

و نمیشه یه نسخه رو برا همه پیچید و به طور قطع گفت هرکی در سن پایین ازدواج کرد، به سختی و فلاکت دچار میشه

خلاصه ارزششو نداشت که مشکلاتش رو بهش یاداوری کنی، چون همه زندگیا بالا و پایین دارن