2777
2789
عنوان

ارزش خودمو خیلی اوردم پایین

128 بازدید | 10 پست

با پرانرژی بودنم و فراموش کردن ناراحتیام با خندیدن و خندوندن بقیه 

مخصوصا تو مدرسه

خیلی ارزشم اومده پایین بطوری که هر کسی جرات میکنه هر حرفی رو به شوخی بهم بزنه

جسارت اینو ندارم کاملا جدی جواب بدم

من قبلا یه دختر اروم نجیب منزوی و درونگرا بودم

چجوری برگردم به همون موقعم و ارزشمو دوباره بدست بیارم و نذارم هیچکس باهام بی احترامی کنه

میدونم اشتباه کردم ولی کمکم کنین

همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو تایپیکات دنبال تغییر هستی خیلی خوبه

ممنونم

امیدوارم بتونم

نمیگم از خودم بدم میاد و راضی نیستم ولی میخوام اوضاعو بهتر کنم خیلی بهتر

همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه
به شوخی هاشون واکنش نشون نده و رفتارقبل تکرار نکن و زیاد هم سخت نگیر بابت مسایلی که در پنج سال آینده ...

ممنونم،اره میدونم

کلا میخوام باهام شوخی موخی نکنن

ارزشم حفظ شه

کلا یه دختر درونگرا و اروم بشم دوباره

من کمکت میکنم

ممنون میشم

دوتا چیز دغدغمه

درسم افت تحصیلی مقطعی دارم

دومیم روابطم تو مدرسه و شخصیتم

ینی یه درونگرا می‌تونه برونگرا بشه؟چطوری اونوقت؟کاااااااش من برونگرابودم

من از شدت افسردگی و اتفاقاتی که برام فتاد دست خودم نبود هیچی، پناه بردم به خاله زنک بازی های مدرسه ای