2777
2789
عنوان

شماعاشق تریدیاهمسرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 45 پست

همسرم

دوست داشتن اون منو سرپا نگه داشته

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون عاشقتره (برون گراس وبه زبون میاره من فداکارتر (درونگرام وغرورم اجازه نمیده بروز بدم )

وایی‌مابرعکسیم من همینجورم به زبون میارم ولی شوهرم میگه عمل مهمه وخودش توعمل نشون میده اکثراخیلی فداکاری‌میکنه حتی مثلاحاضره جونشوبدهدمن چیزیم‌نشه ولی من اینطورنیستم دوسش دارم خیلی ام میگم ولی نه اندازه خودم

چی میشه که زندگی به دونیمه تقسیم میشع همه همش میگن سال های اول ازدواج فلان بودن عاشق بودن گرم بودن چ ...

نمیدونم واقعن نمیدونم …باورت میشه بعد ۱۴ سال زندگی منم هنوز به جواب این سوال نرسیدم 

اون میگه یک روحیم در دو بدنمن عاشقترم حس میکنم اون زبونی محبت نمیکنه‌فک میکنم عاشق نیس خیلی چیزا همی ...

خیلی سخته سوالش چاقعامن خودمم باشک میگم همسرم من زبونیم همسرم عملی به نظرم توعمل مهم ترباشه

چ سیاستی

اوووو طولانیه حاصل سالها زندگیه از اول باید برات توضیح‌بدم که چی شد بعد من چه ساده بازیا و عاشقانه بازیایی دراووردم ایشون فکر کرد چه فلان طلاییه و بعدش کلی اتفاق افتاد تا یاد گرفتم چیکار کنم…😄

خلاصه اش میشه این که خیلی در دسترس نباشم براش خیلی ذوق نکنم از کارهایی که وظیفه‌اش هست و انجام میده مثلا پدری واسه بچه اش وظیفه‌اش هست قبلا خر ذوق میشدم فکر میکرد کار شاقی میکنه الان فیلم‌های مرتبط براش میفرستم پدرای دیگه رو میبینه خودش رو دست بالا نمیگیره تلاش بیشتری میکنه

عزیزم مگه فرقش چیه؟دوست داشتن باعشق؟

خیلی فرق داره از نظر من، شما وقتی عاشق کسی باشی بدون فکر کردن حاضری جونت و فداش کنی حاضری دار و ندارت و بدی بهش مث عشق مادر به فرزند از دید من کمتر مرد و زنی تا این حد برای هم هستن ، همه فقط هم و دوس دارن یا ادای عاشقی درمیارن پاس بیافته کی حاضره برای یکی جونش و بده

نمیدونم واقعن نمیدونم …باورت میشه بعد ۱۴ سال زندگی منم هنوز به جواب این سوال نرسیدم

واقعابرام سواله ومیترسم ازاینکه بعد10سال اون عشق ومحبتی که الان هست این میزان توجه این میزان رابطه نباشه این میزان احترام متقابل نباشه میخوام‌جوری اززندگیم مراقب کنم که 20,30سال دیگم افتخارکنم به انتخابم وعاشق باشم وهمینجورباشه رابطمون

واقعابرام سواله ومیترسم ازاینکه بعد10سال اون عشق ومحبتی که الان هست این میزان توجه این میزان رابطه ن ...

اخی عزیزم حتمن که همینطور میشه واقعن عشق، مراقبت و توجه میخواد 

میشه از سیاست هات بگی

خیلی طولانیه واقعیت چون باید تجربیاتم رو بگم که چی شد و چرا من اون سیاست رو ریختم

مثلا پسرم به دنیا اومده بود کوچکترین توجهی بهش میکرد من خیلی ذوق میکردم واسه همین فکر میکرد چه کار شاقی داره میکنه با خودش میگفت بعضی اوقات نکنم خسته میشم! در صورتی که پدرشه وظیفه‌ی پدرانش بود نه بیشتر!!! بعدنا براش فیلم های پدرها و فیلم های مرتبط و صحبت های مشاور هارو فرستادم ببینه چقدر تازه کم میزاره از اونوقته که دیگه خودشو دست بالا نمیگیره و بیشتر واسه بچه اش پدری میکنه

اوووو طولانیه حاصل سالها زندگیه از اول باید برات توضیح‌بدم که چی شد بعد من چه ساده بازیا و عاشقانه ب ...

میشه درخواست دوستیم رو قبول کنی کارت دارم واقها

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
چی میشه که زندگی به دونیمه تقسیم میشع همه همش میگن سال های اول ازدواج فلان بودن عاشق بودن گرم بودن چ ...

نه این طور نیست ما 27 ساله ازدواج کردیم عاشق همیم بیشتر از سالهای اول 

اون وقتا دعوا میکردیم لجبازی وقهر واشتی 

ولی الان دوست داشتنمون عاقلانه اس

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
2810