2777
2789
عنوان

عکس زن دوست پسر قبلیمو دیدم

308 بازدید | 25 پست

ببین اصن دیگه واقعا نمیخوام هیچی. ولی حالم خیلی بده. یکسال اینهمه باهم بودیم اینهمه خاطره. الان با این خانومه تو دو ماه ازدواج کرد. مامانش گفت بگیر گرفت. منم نخواست. گفت قسمت نیست. احساس میکنم ی چیز سنگین رو قلبمه. احساس میکنم تو ی نبرد ناعادلانه شکست خوردم. دو ماه میگذره ولی خوب نمیشم. اینم بگم برگشت پیام داد گفت نامزد کردم ولی دوسش ندارم ازین چرت و پرتا. منم جواب ندادم بلاکش کردم. نمیخوام هیچکسو دیگه. از همه مردا متنفرم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

خدا نجاتت داده . این ب زنش وفادار نیست ب تو میخواس وفادار باشه . برو ببین کجا ب کی خوبی کردی خدا این از سرراهت ورداشته

برای دخترم دعاکنید صلوات بفرستید واینمیسه ،راه نمیره، دخترم‌ باتمام وجودم دوستدارم ❤️

چ کار خوبی کردی ... خداروشکر که از زندگیت همچین آدمی رفت.. غصه نخور عزیزم حق داری به خودت زمان بده

اوستا کریم هر سازی زدی رقصیدیم ولی ناموصا شاباشمونو بده مرسی اه☹️♥️... دوست دارم آن چیزی که هستم نه آن چیزی که خواهم شد...در حال درس خواندن برای کنکور و پزشکی و روان پزشکی و تاسیس تيمارستان خود😌❤️🍓خدایا لیاقت و جنبشو و بهم بده ...همه آدما ناراحتی و غم خودشون و دارن شما تنها نیستید🍀💚با خدا حرف بزن اون تنها کسی که از گوش دادن به شما خسته نمیشه🌺💓...فکرای خوب باعث ساختن روز خوب میشه💙🦋 بزرگترین آرزوم خوشحالی و خنده های از ته دل همه آدماست خصوصا هم وطنانم🪽🤍

چرا از همه مردا؟ تو برای اون فقط سرگرمی بودی اگر میخواستت حتما میومد خواستگاری

خب بودم باشه. الان از مردا بدم میاد. اون حتی زن خودشم دوست نداره. اون هیچکسو دوست نداره. یه موجود خودخواه بچه ننه. ازش متنفرم

2810