2777
2789
عنوان

بچه ها توروقران بیایید

53 بازدید | 7 پست

دخترم عفونت ریه داره ۸ سالشه بردمش اوژانس نمیتونست نفس بکشه بستری شد خیلی نگرانم خوب میشه؟ خدایا دارم میمیرم از استرس یا خدا کی بچش اینجوری شده یود؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله خوب میشه چرا نشه 

صدتا یا علی بگو 

صدتا صلوات بفرست 

دوتا سرم و آمپول که بهش بزنن به امید خدا خوب میشه

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت
دکتر گفت اکسیژن خونش پایینه اگه نمیومدی امشب دور از جون میمیرد گریم بند نمیاد😭

دکتر احمقی بود،نگران نباش بعضی دکترا احمقن زیادش میکنن،بابت ی عفونت ساده ک چیزی نمیشه

خسته تر از خسته:/

[QUOTE=359642853]عزیزم ممنون از دلداریت خیلی نگرانم  خداکنه خوب بشه شما تجربه داشتید کسی اینجوری بشه ؟😭،/QUOTE]

فداتشم،نگران نباش،اره خواهرزاده منم عفونت زده بود تو خونش همه جای بدنشو گرفته بود چند روز بستری شد خوب بود تازه اون ۴سالش بود،دکترا میگفتن منژیت میکنه،مایع نخاعی گرفتن کلی، ولی خوب شد،نگران نباش بسپار ب خدا و آروم باش

خسته تر از خسته:/