2777
2789

دعاهای قرانی منظورت؟

درست زمانی عاقل میشی که برات مهم نیس کی دوست‌داره کی دوست نداره،مهم نیس کی تنهات گزاشته کی همیشه و تو هر شرایطی کنارت بوده، مهم نیست کی در نبودت اذیت میشه کی خوشحال میشه،میفهمی که آدما رنگ عوض میکنن و اونی تو ظاهرن نیستن و اونجاست که دیگه هیچی برات مهم نیست و فقط خودتی که مهمی:)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

بنظرم قران 

دیگه کلام خداست خوب 

مثلا میگن کوثر خوندنش چهل بار تو روز دوشنبه و چهارشنبه واسه رزق خیلی خوبه 

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
مثلا چیکار ؟

به عشق و آگاهی برس ساده ترین راهش مدیتیشن خوراکی سالم و چه بهتر گوشت حیوان نباشه.بخشش خود و دیگران شکرگزاری کردن در لحظه حال بودن شب زنده داری کردن ب ویگران و حیوانات نیکی کردن مراقب گوش و چشم و زبان خود بودن 

از مولانا هم غافل نشید

قطعا که زیاد هم هست. دعاهای مفاتیح منظورمه چون از معصومه عالی هستن.
خصوصا دعای مشلول و حدیث کسا و دعای توسل رو خیلی ازشون حس خوب میگیرم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.