2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

اگه منظورت نشستن هست 

بچه ی من هشت ماهگی نشست 

نه ماهی چهار دست و پا شد 

۱۵ ماهگی هم راه رفت 

مقایسه نکن 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
گردن شل بهش پای مرغ بجوشون مثل سوپ بهش بده پشتش زیر دستانش بالشت بزار بشونش

بعد واکسن شش ماهگی غذاخور میشه

یعنی پایان شش ماهگی

میگن نباید بالشت بزارم پشتش بشونمش چون کمر نداره

بعد واکسن شش ماهگی غذاخور میشهیعنی پایان شش ماهگیمیگن نباید بالشت بزارم پشتش بشونمش چون کمر نداره

اتفاقا باید بنشونیش تاکمر بگیره

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
بعد واکسن شش ماهگی غذاخور میشهیعنی پایان شش ماهگیمیگن نباید بالشت بزارم پشتش بشونمش چون کمر نداره

اره دیگه کم کم ولی هیچ ادویه ای نزن به یوپس ها فقط ی کم نمک همین سیب زمینی به کن هویچ قشنگ بزه له بشه بهش بده ها حواست باشه هااااوالله بهداشت همین گفتن بالشت بزار هفت ماهگی به بعد بزار تو روروک 

آخه دختردختر میگن همه چیش زودتر پسر

خبر نداری خواهر 

پسر من همه چیزش زودتر از دخترای دور و برش بوده 

😅😅😅 پس الکی به خودت استرس نده ، به وقتش همه کار میکنه فقط لذت ببر که دیگه تکرار نمیشه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.