2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت بچه سگ حالا اومد خونه مامانم غذا کوفت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 30 پست

مگه دوران مرد سالاریه ک کمربند برات دربیاره؟؟؟یکی میزنس تو گوشش این مرد بی تربیت بی نزاکتو...هم فحش بده اوتن برا یه حموم شستن هم به حرفش کردی داری میشوری ی قصد کتک زدنت بیاد جلو؟مگه مهمه ک خانوادت شرایط طلاق تورو داشته باشن؟تو خودت باید تصمیم بگیری..انقدم اون شوهرت نفهمه که یع عذرخواهی از تو نکرده یه شاخه گل برات نگرفته تازه بهت گفته لال شو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا هیچی به هم نمیخورد فحش داده کتک زده التماس کردی که نزن بعد اومده واسه مامانت میوه گرفته به بابات ...

عذاب وجدان گرفته یا می‌ترسه برم بگم بهشون سگ گفته 

به جای اینکه بری به خونوادت بگی وقتی اون توهین کرد تو هم توهین میکردی یاد فرخ تو مسافران افتادم با ا ...

پدر و مادرش هوامو دارن مخصوصا پدرش خیلی دوسم داره بعد پیرن

چجور روم بشه فحششون بدم به گوششون برسه زشته

مگه دوران مرد سالاریه ک کمربند برات دربیاره؟؟؟یکی میزنس تو گوشش این مرد بی تربیت بی نزاکتو...هم فحش ...

آره شعور نداره تو خونه پیش بقیه مردم خیلی خوبه خیلی 

همه فکر میکنن چه انسانیه 

قصد طلاق دارم ولی فعلا نه

عزیزم کش نده اگر میخوای زندگی کنی به روش نیار روشو به خودت باز نکن نزار دستش روت بلند بشه

قصد جدایی دارم ولی فعلا نه 

خب چیکار کنم حالم ازش بهم میخوره از چشمم افتاده میادخونه ناراحت میشم که اومده باهاش بودنو دوست ندارم

من پدرم فوت شده به خاطر همین اگه کسی توهین کنه دیگه جوش میارم و جوابش میدم شما رو نمیدونم بعد ببخشید ...

خدا رحمتش کنه

منم سخته واسم خداپدر و مادرمو حفظ کنه

ربطی نداره گام زنده باشن یا نه آدم در هر صورت دلش نمیخواد کسی به پدر و مادرش توهین کنه

بخدا که اگه ساعت ها کتکم میزد دردش کمتر از این حرفش بود 

تا عمر دارم یادم نمیره و خیری واسش. از خدا نمیخوام

خدا رحمتش کنهمنم سخته واسم خداپدر و مادرمو حفظ کنهربطی نداره گام زنده باشن یا نه آدم در هر صورت دلش ...

بین من یه بار این توهین بهم شد تازه به شوخی بین حرفاش گف شوهرمم نبود ولی کاری کردم طرف گف با خودم بود رسما به غلط کردن افتاد ولی منم مثل شما چیزی به خونوادش نگفتم خواهشا اینقدر راحت نگذر دیدم گفتی شوهرت اهل کمربند زدن و ایناس گفتم تو هم مثل خودش جوابش میدادی حداقل فکر نکنه راحت میتونه توهین کنه

2810