2777
2789
عنوان

مامانم نمیزاره زیاد خونش بمونم دو روز بیشتر بمونم خوشش نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1464 بازدید | 40 پست
منم راهم دور بابام میگه بابا جان برو باز خودم میام دنبالت مرد به زنش نیاز دار نباید تنها بمون عادی ب ...

🤣🤣از دست این مردا مارو تنها میزارن عیب نداره 

ولی مانباید تنهاشون بزاریم هعی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ مامانت قدیمیه و سنی ازش گذشته ک طبیعیهچون عمه منم سنش خیلی بالابود دخترعمه هام میومدن پیشش یکیش ر ...

نه ۵۰ سالشه خیلی هم اجتماعیه و اهل معاشرت و...

با من نمیسازه 

میام یا دعوا میکنه که چرا بچه نداری یا چرا سیاست نداری

یا رفتارت با شوهرت بده 

نه من دست خودم نیس میام اذیت میکنم کمک نمیکنم زیادغیبت میکنم همش حرف میزنم طوری که خودمم سردرد میشمه ...

خخ دوست منم مث تو از صبح میاد تا شب دیگ وقتی میخاد بره انگار دنیا بهم دادن خیلی دستور میده🤕همش میگ اینو نداری بدی دحترم بخوره عه فلان چیز هوسم بپز برام 😒

نه تایپیک دیگتا خوندم. . انشالله خدا کمکت کنه . از دو طرف شانس نیاوردی . امیدت به خدا باشه .

آره از شوهر سانس نیاوردم ولی عاشق مادرمم پدرمم دوست دارم راضیم همینطوری 

خخ دوست منم مث تو از صبح میاد تا شب دیگ وقتی میخاد بره انگار دنیا بهم دادن خیلی دستور میده🤕همش میگ ...

آره منم همونطورم مجردی خیلی بدتر بودم 

باز اونقدر شوهرم دعوا کرده یزره بهتر شدم

اینجا که میام دست خودم نیس نه میتونم کمک کنم نه جلو شکممو بگیرم

انگار اومدم رستوران خودمم خجالت میکشم 

نه من دست خودم نیس میام اذیت میکنم کمک نمیکنم زیادغیبت میکنم همش حرف میزنم طوری که خودمم سردرد میشمه ...

خودت جواب خودتا دادی دیگه دنبال چی هستی😂😂

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️

همه مادر دخترا دعوا دارن ولی خب اخلاق شما هم خسته کندده س بهش حق بده