2777
2789
عنوان

بنظرت چ کنم😞نیاز دارم برا همدم

170 بازدید | 17 پست

هیچ وقت بی راههه نرفتم ــ  یک خانواده سخت گیری داشتم که  فقد دلم میخواس فرار کنم ـ

سه چهار ساله ک  جدا شدم  هیچ کسی تو زندگیم نبوده خیلی کمبود محبت دارم  و دلم  میخواست  درست زندگی کنم  تا اینکه یه آقای  اومده تووزندگیم  نمیدونم چکار کنم  ـ ازراین ک   هی  حالمو میپرسع و خیلی راهنمایم میکنه خوشحالم ـ هیچ حرف رکیک و زشتی  برام نزده ــ

مثلا امروز میگ  اگر اعتماد دارری بهم   بهم خبر بده تا پیشنهاد بدم ــ

ـ گفتم اعتماد ندارم ــ بعد گفت   میخام ببرمت اسب سواری میدونم ک دوست داری ـ

من گفتم اخلاق منو میدونی که 

طرف گفت ک شاتس ندارم من میخلم فقد تورو خوشحال کنم ـ همش میگی ن ـ جیا تو خوشحال میکنه؟

چی دوست داری؟

ــ هی حالمو میپرسه 

مطلقه ام و یک دختر دارم ـ بنظرتون بهش فرصت بدم  یا تموم کنم  قصدش هم شناخته من۲۶ اون۳۵

ترجیځ  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

دیدی بی راه رفت کات کن

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لون مچرد یا جدا شدیناحتیاط کنین

من مطلقه اون مجرد احتیاط واسه چی

ترجیځ  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏
چندوقته میشناسیش؟

دو سه هفته فقد تلفتی

خب ببین لزوما همه ی آقایون که قصد بدی ندارن شاید واقعا خدا خواست اونی که میخوای شد حالا یه فرصت بده اگه دیدی به بی راهه میره کات کن

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
من از اول سینگلم تاحالا ازینا به پستم نخوردهچه کدی میزنید که اینا رو تور میکنید ؟🤣

اخه منم کدی بلد نیستم  

2810