2777
2789
عنوان

مادرشوهری که سرسام آوردم از دستش

734 بازدید | 25 پست

۸ ماهه عقد کردم کارش فقط پشت سر این اون و جاریم و همسایه فامیل حرف زدن تهمت زدن دخالت و ازهمه بدتز دروغ گفتنشه بماند باعث چه اختلافایی که تا الان شده ولی این ماجرازو بگم بهتون اینا رفته بودن عروسی یه شهر دیگع عروسی که اصلا واجب نبود و خیییلی دور بود نسبتشون ولی هوس عروسی کردخ بود با اینکه کاگز داریم و ۲ هفته پیششم عروسی رفته بود خلاصه این رفت کارگزارو سپرد که غذاهاشون رو درست کنم منم تا برگردن کاراشون رو کردم فرداش که میخواستن بیان زنگ زدم گفتم ناهاز میایین گفت نه شام میرسیم گفتم خودتونین یا دایی اینا با شمان گفت نه بابا اونا چزا بیان خودمونیم من غزوی شام درست کردم میرزا قاسمی فقط غذای خودمون رو از راه رسیدن با ۳ نفر مهمون که اصلا نگفته بودو بعد دیدن غذا اخم تخماش شروع شد من متوجه سدم داره با زنداداشس راجب غذای من حرف میزنه هم خودش هم زنراراشش پکر بودن من رفتم بیرون اومدم دیدم اون یکیم پکر شده من اومدم بلند گفت پاشم برنج بزارم برای شام بعد مهمونا گفتن نه بابا نزار و این حرفا ادامه تاپیک بعد میزارم

ترسم از ازدواج

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

اشتباه اول قبول کردی غذای کارگر بدی مگه برا شما کار میکنن؟ همون موقع میگفتی من نمیتونم این چند روزو از بیرون هماهنگ کنین. اشتیاه دوم زنگ زدی امار گرفتی غذا پختی براشون خودشون رفتن عروسی و خوش گذرونی دست تو جیبشون کنن شامم تو راه بخورن و بیان. منم این اشتباهو کردم چند بار رفتن سفر اومدنی غذا پختم یه بار نپختم مادرشوهرم دعوا راه انداخت تموم شد عبرت گرفتم. اشتباه اصلیتم فک کنم اینه تو یه خونه ای باهاشون. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشتباه اول قبول کردی غذای کارگر بدی مگه برا شما کار میکنن؟ همون موقع میگفتی من نمیتونم این چند روزو ...

نه من عقدم تو یه خونه نیستم مهمون میرم اونچا انقدر کلفتی میکنم انقدر دخالت گر و کنترل گره منتقزم ازش شوهرمم هیچ کازی نمیکنه

2805
نه من عقدم تو یه خونه نیستم مهمون میرم اونچا انقدر کلفتی میکنم انقدر دخالت گر و کنترل گره منتقزم ازش ...

وای من چقد خوشبین بودم پس، تو عقدی مثل مهمون باید بری و بیای همین که بری و خوش خلق باشی باید بذارنت رو سرشون ارزش ادمارو خودشون تعیین میکنن

وای من چقد خوشبین بودم پس، تو عقدی مثل مهمون باید بری و بیای همین که بری و خوش خلق باشی باید بذارنت ...

اخه شوهرم باهاشون موافقه بهش میگم میگه تو دیگه مهمون نیستی تو عضو این خانواده ای حتی دعوام کردیم بهم گفت کار تو رو میکشه

اخه شوهرم باهاشون موافقه بهش میگم میگه تو دیگه مهمون نیستی تو عضو این خانواده ای حتی دعوام کردیم بهم ...

از اول اینطوری رفتار کردی تغییر سخته دیگه... تو الان عقدی اصلا نباید اونجا باشی مگه دعوتی مهمونی

از اول اینطوری رفتار کردی تغییر سخته دیگه... تو الان عقدی اصلا نباید اونجا باشی مگه دعوتی مهمونی

شوهرم منو جایی نمیبره همس کارداره فقط ما همو اونجا میبینم شبم میخوابم ۱ یا ۲ شب شوهرم نازاجت میشه نموندنی میگه نیاز های من برات اهمیت نداره

شوهرم منو جایی نمیبره همس کارداره فقط ما همو اونجا میبینم شبم میخوابم ۱ یا ۲ شب شوهرم نازاجت میشه نم ...

هم به شوهرت رو دادی هم مادرش 

بگو پدرومادرم اجازه نمی‌دن بیام بمونم 

ناراحتی زودتر عروسی بگیر بریم خونه خودمون

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
نه من عقدم تو یه خونه نیستم مهمون میرم اونچا انقدر کلفتی میکنم انقدر دخالت گر و کنترل گره منتقزم ازش ...

یه فکر به حال خودت بکن از جات بلند شو همین الان که عقدی یا درستشون کن درست نشدن فکر چاره باش جداشو

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

عقدی 

چقدر وا دادی شما دیگه 

خیلی ساده ای دختر 

مادرت پدرت هیچی نمیگن اینجور داری میکنی 

به شما چه ناهار شام مهمون اونا 

حتی عروس چند ساله هم بودی به شما ربطی نداره

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
2810