2777
2789
عنوان

داداشم میخاد شلوارک شوعرم بکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1498 بازدید | 81 پست
فدات شم عزیزم راستش بچه که بودم مینوشتم یه چیزایی برنده شدم چندبار ابتدایی ولی ادامه ندادم

فرانکی مگ قرار نبود بیام خاستگاری؟ 

شوهر چیه😭

دارم میترسم از خوابی که شاید هردومون دیدیم                     از این که هردوتامون شاید خلاف کعبه چرخیدیم ....

فدات شم عزیزم راستش بچه که بودم مینوشتم یه چیزایی برنده شدم چندبار ابتدایی ولی ادامه ندادم

یه پیج بزن شروع کن. یا میخوای ایده هات ندزدن همینجور تیکه های کوتاه کوتاه چند خطی بنویس یه کتاب کوچیک چاپ کن. ازهمین چیزایی که اینجا مینویسی. حتما ادامه بده حیفی دختر. منم دلم خواست واقعا

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣🤣لنتی

میگم حالا یه سوال 

من میخوام واسه پسر همساده اش ببرم تا دلشو ببرم بعد الان فهمیدم کشک نداریم اگه به جاش سس مایونز با تکه های خیارشور مهرام بریزم روش به نظرت میتونم دل پسر همساده رو ببرم؟؟

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
آموزش نداره بهم وصلشون کن

مال داداشت چه رنگیه کدومشه؟ 

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

سرکارمون گذاشتی؟. عزیزم از تکنولوژی 15 سال عقبی فرانکی جون

چرا آخه

تو اینستا ندیدی یه دختره با فرش لباس میدوزه؟ جدیدا هم با پشتی عمش اینا یه لباس دوخته انقدررر خوشگله

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

میگم حالا یه سوال من میخوام واسه پسر همساده اش ببرم تا دلشو ببرم بعد الان فهمیدم کشک نداریم اگه به ج ...

وایییی 😹😹😹 خدا خفت نکنه

🧚🏻‍♀️🪸🪷🪺🧞‍♂️🧘🏼‍♀️🌱👄💄👰‍♀️👠💍🦄🦋🪼🐳🪽🪴🐚🍒🍑🥝🍟🍕🍰🎂🍫🥜🎨🏝️🧸🩵🇱🇷

وایییی 😹😹😹 خدا خفت نکنه

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
فرانکی مگ قرار نبود بیام خاستگاری؟ شوهر چیه😭

سلام پسری؟ 

2810