2777
2789
عنوان

حس اضافی بودن

88 بازدید | 11 پست

سه سال پیش اینطوری نبودم تقریبا دو ساله همچین حسی دارم حس میکنم دوستام تحملم میکنن خانوادم تحملم میکنن کسی دوست نداره باهام حرف بزنه خیلی داره عذابم میده نمیدونم چیکار کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حس نکن اصلا به این چیزا فکر نکن مهم واقعیته که مطمئنم اینجوری نیست

سعی کن تو زندگیت هدف داشته باشی ادم وقتی به جایی برسه و جایگاه داشته باشه حس خوب تری داره بقیه هم براش ارزش و احترام قائل هستن

البته من نمیدونم شما چند سال داری

اما این فکرای منفی رو از سرت بیرون کن یادت باشه تو بهترینی❤

2805
منم همین حسو متاسفانه دارم 😂خواهرم شوهرشو میبینه یادش میره خواهر داشته ک البته حق میدم بهش ولی خب ن ...

دقیقا منم و این قضیه خیلی عذابم میده شما چطوری برخورد میکنی باهاش؟

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری
حس نکن اصلا به این چیزا فکر نکن مهم واقعیته که مطمئنم اینجوری نیستسعی کن تو زندگیت هدف داشته باشی اد ...

دست خودش نیست

بیرون انداختنم به این راحتی ها نیست

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 

چقدر این تاپیک به موقع بود دقیقا همین الان تو چنین حال مزخرفی ام دقیقا همه ی چیزایی ک دوستان نوشتن و خیلی عذاب اوره

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری
دست خودش نیستبیرون انداختنم به این راحتی ها نیست

عزیزم ادم هر حسی نسبت به خودش داشته باشه بقیه هم همون حس رو نسبت بهش دارن

همیشه باید سعی کنیم ک وایب بد رو از خودمون دور کنیم اعتماد به نفس داشته باشیم و حرف بقیه برامون مهم نباشه

چقدر این تاپیک به موقع بود دقیقا همین الان تو چنین حال مزخرفی ام دقیقا همه ی چیزایی ک دوستان نوشتن و ...

وای کلن دیگ شده یکی از دغده هام تازه با مشاورم راجبش صحبت کردم گفتش به خاطر شرایط محیطی و افسردگیته

عزیزم ادم هر حسی نسبت به خودش داشته باشه بقیه هم همون حس رو نسبت بهش دارنهمیشه باید سعی کنیم ک وایب ...

اینا شعاره ، وقتی دیگه تبدیل به اختلال میشه دیگه دست خود ادم نیست مثل این میمونه به بیمار اسکیزوفرن بگیم توهم نزن 

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی