2777
2789
عنوان

سیسمونی و داستان های پیش روش

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 61 پست
پدر مادر من سیسمونی کامل با نیم ست طلا برای دخترم خریدن منم چون تو جهاز ماشین ظرفشویی نداشتم اونو بر ...

نه رسم ماانگشتروایپسه مادربچه واگه پسرباشه پلاک اگه دخترباشه گوشواره واسه بچه به همراه کلی سیسمونی ازتخت وکمدگرفته خوش خواب وهمه چی دیگه 

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دوباره بحثش افتاد میگم فعلا اونجوری گفت منم گفتم ماهم خیلی رسما داشتیم اما برامن انجام ندادن منظ ...

دقیقا بهش بگو بامن از رسم و رسوم حرف نزن خیلی انجام دادید حالام انتظار دارید

به خدا که منم گفتم کشتمت اگر گل و اینور اونور نخری نیای پیشمون همونجا سروصدا راه میندازم

به خداواس من حتی گلم نخریدن خداازشون نگذره 

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
سيسمونى جدا ميخواد هديه جدا.خجالت نكشه به مادرو پدرت بگه هر ماه خرجى بچه رو به كارتش بزنن😤

اینقدر زورم برد دید یه جورایی جوابش دادم گفت شوخی کردم و فلان دست پیشو گرفت پس نیوفته

نه رسم ماانگشتروایپسه مادربچه واگه پسرباشه پلاک اگه دخترباشه گوشواره واسه بچه به همراه کلی سیسمونی ا ...

اره ماهم همینطور طلا میدن ولی الان با این گرونی ظلمه در حق پدر و مادر حالا من ۹۷ زایمان کردم طلا اینطور بالا نبود که

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
پدر مادر من سیسمونی کامل با نیم ست طلا برای دخترم خریدن منم چون تو جهاز ماشین ظرفشویی نداشتم اونو بر ...

نه والامادرشوهرم ۲میلیون پول داد برام فقط اون به همراه ۵۰۰پول توخونه ی مامانم ایناشوهرم هیچی 

خواهر شوهرامم ۵۰۰دادن 

ببین طرفتی مامادرشوهرم بایدواس نوزادازقبل کهنه درست کنه حتی اونم درست نکرده بودمامانم اوردبه خدالباس پیدانمیکردیم بپوشونیمش خداازخواهرم راضی باشه یه کیف پرلباس فرستادبرام

ایشالا اینجور ادما زودتر ازروزمین محو بشن

ان شالله خداخودش جوابشونوبده

انقدسرزایمانم اذیتم کردن سر۵روزرفتم خونه یمامانم پدرشوهرم سطل بزرگ روغن محلی وتخم مرغ محلی خریده بودکه من بخورم حتی اونم نداد مادرشوهرم

اره ماهم همینطور طلا میدن ولی الان با این گرونی ظلمه در حق پدر و مادر حالا من ۹۷ زایمان کردم طلا این ...

اره والاخیلی سخته تواین روززمونه من هنوززایمان نکرده بودم به شوهرم گفتم من تشک واینانمیخوام درعوض به مامانم اینامیگم انگشترموالنگوبخرن روزبعدش مادرشوهرم شوهرموپرکرده بودکه نع حتمابایداونام باشه 

جالب اینجاست خودشون توعروسی تنهاطلایی که واسم اوردن انگشتروگوشواره بودبه خدا

2810