2777
2789
عنوان

سیسمونی و داستان های پیش روش

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 61 پست

پیش ما رسمه هم سیسمونی میدن هم کادو به نوازد میدن و هم به مادر نوزاد یعنی خانوادم الان جدای از سیسمونی برای من و بچم طلا میخرن معمولا برای نوزاد پلاک ونیکاد یا اسمش رو میخرن اما کادوی من سنگین تره در حد یه نیم ست یا تک پوش النگو یه چیزی که به چشم بیاد 

البته همسرمم کادو باید بده هم برای بچه باید طلا بخره هم یه کادوی سنگین مثل سرویس طلا یا یه تیکه زمین باید بده

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به خدا اینقدر دلم گرفت پدرمادرم اینقدر خیرشون به ما خورده برعکس خونواده بی خیر خودش

بیخیال باش مردا حرف زیادی میزنن بگو اونا حتی وظیفه ندارن سیسمونی بدن دارن بهت لطف میکنن بچه خودته وظیفه خودت خجالت بکش تو بگو چرا پدر مادرت به نوشون نمیدن مثل خودش باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادرشوهرم حتی نذاشته بودپدرشوهرم یا پشوهرم برام گل بخره توبیمارستان پولشوگرفته بود۵۰۰تومن اونواوردحونه ی مادرم ایناداداینم عوض گلی که نخریدیم اونوقت چه انتظاراکه دارن

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
نه واسه خودم

اطراف ماپدرمادرامون انگشترولباس ازسرتاپامیخرن به خودمون اونم توسیسمونی میارن

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
چه پررو خانواده ی منم هدیه ندادن همون یه سیسمونی مختصر دادن،پاگشا هم مینی واشتوام خانواده ی اون رو ک ...

مامان بنده خدام ازالان به فکره هم کادوعه هم سیسمونی اما این اینجوری گفت زورم برد

پیش ما رسمه هم سیسمونی میدن هم کادو به نوازد میدن و هم به مادر نوزاد یعنی خانوادم الان جدای از سیسمو ...

خوبه حالاواس شمارسمه بایدبده مال ماندادکه هیچ انتظارم دارن

شوهرم نه واس من نه بچش هیچی نخریدمامانم ایناکلی تخت وکمدوکمدشوپرلباس کردن خلاصه همه چی همراه انگشترولباس یه من ویه جفت گوشواره واسه دخترم

سيسمونى جدا ميخواد هديه جدا.

خجالت نكشه به مادرو پدرت بگه هر ماه خرجى بچه رو به كارتش بزنن😤

مثل اره اى كه تو كنده درخت گير كرده.نه ميشه درش آورد،نه ميشه بريد.                                                         حكايت بعضى آدماس🤦🏻‍♀️
اطراف ماپدرمادرامون انگشترولباس ازسرتاپامیخرن به خودمون اونم توسیسمونی میارن

پدر مادر من سیسمونی کامل با نیم ست طلا برای دخترم خریدن منم چون تو جهاز ماشین ظرفشویی نداشتم اونو برام‌گرفتن 

کلا ما رسممون اینه دیگه حتی خانواده ی شوهرم و خواهرشوهرم و شوهرم کادو زایمان دادن

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
مادرشوهرم حتی نذاشته بودپدرشوهرم یا پشوهرم برام گل بخره توبیمارستان پولشوگرفته بود۵۰۰تومن اونواوردحو ...

به خدا که منم گفتم کشتمت اگر گل و اینور اونور نخری نیای پیشمون همونجا سروصدا راه میندازم

اره هدیه بدن که بچه دار شدیم گفتم سیسمونی پس چیه گناه دارن گفت اونکه همه جا رسمه ای زورم گرفت

بهش بگوالان هیچکس نمیتونه به کسی بگه بالاچشت ابروعه توروسننه که مامانم چی میده چی نمیده

آخی سلامت باشه همیشه ولی توام حرفتو بزن

اره دوباره بحثش افتاد میگم فعلا اونجوری گفت منم گفتم ماهم خیلی رسما داشتیم اما برامن انجام ندادن منظورم پدرمادرش بود

2810