2777
2789
عنوان

سیسمونی و داستان های پیش روش

290 بازدید | 61 پست

بچه ها شوهرم میگه سیسمونی رسمه هدیه نیست گفت مادرت فلان قدر هدیه بده بگوبهش گفتم سیسمونی میده چه انتظاری داری میگه سیسمونی همه جا رسمه دلم میخواست بگم پس چرا رسما مارو خونواده تو اجرا نکردن عروسی باخودت بود کادو که ندادن اما ترسیدم دعواشه نگفتم به نظرتون بگم؟چکار کنم ؟خدایی خیلی ناراحت شدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این به شوخی حرف انداخت دید من اینجوری گفتم گفت شوخی کردم

خب دیگه ب نظرم چیزی نگو اگرم چیزی گفت بگو هدیه و کادو فقط برای چشم روشنیه اونم با این وضع طلا ضرره همش

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب دیگه ب نظرم چیزی نگو اگرم چیزی گفت بگو هدیه و کادو فقط برای چشم روشنیه اونم با این وضع طلا ضرره ه ...

گفتم هدیه قشنگیش به اینه که خوده طرف بده نه ما بگیم بعدم سیسمونی میده چه انتظاری داری میگه اون رسمه باید بده هدیه نیست

متاسفانه ما رسم داریم پدر و مادرم هم سیسمونی دادن هم هدیه

هدیه به کی به چی بابت چی؟

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

چه پررو 

خانواده ی منم هدیه ندادن همون یه سیسمونی مختصر دادن،پاگشا هم مینی واش

توام خانواده ی اون رو که کادو ندادن بکوب سرش

و اینکه میتونی یه کارت هدیه بگیری بدی مامانت بده بهت

بگو آره رسم نداریم بچه میاری خرجشون بده چقد پروعع زورم اومد

منم خیلی زورم اومد خواستم بگم پس عروسی رو چرا خودت گرفتی رسم ما بود پدرمادرت بگیرن پس چرا کادو ندادن مارسم داریم کادو بدن اصلا به رو خودشونم نیاوردن

2810