2777
2789

خانما چرا دوستام تا قضیه تاپیک قبلی رو فهمیدن خسادت میکنن

اینقدر خسودن حتی به اکسم هم حسادت میکنن 

دنبال اینن که برن مخ اکسمو بزنن ولی خداروشکر اکسم به کسی پا نمیده 

خودش گفت من عاشقت بودم تو ریدی و دیکه نمیتونم عاشق بشم و اعتمادم از دست رفت 

خداروشکر میکنم از این‌بابت

چرا برات مهمه که اکست بره تو رابطه؟! مگه باهم تموم نکردید؟ پس دیگه آینده هیچکدومتون به همدیگه مربوط نمیشه

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هنوز دوستش دارم

پس چرا دوباره باهم وارد رابطه نمیشید؟ اینجوری جفتتون اذیتین چون منطقی فکر کنی اون نمیتونه تا آخر مجرد بمونه...تو هم نمیتونی 

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

درگیر کی

اکست ، اون که تا ابد تنها نمیمونه بالاخره وارد رابطه میشه، اگرم میبینی دوستان کلا حسودن باشون کات کن تا راحت شی دیگه ام هیچی از اکست و .. براشون تعریف نکن تا حسادت نکنن

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

اون میگه نمیتونم ببخشمت

ببین منم یکی رو دوست داشتم اونم خیلی منو دوست داشت حتی بیشتر، ولی من به دلایلی نتونستم قبول کنم باهاش دوست بشم. اونم گفت حلالم نمیکنه و حالا حالا ها نمیره تو رابطه و....خلاصه بعد یکسال دیدم تو بیو تلگرامش ایموجی قلب گذاشته. فهمیدم رفته تو رابطه.  پس به حرف پسرا اعتماد نکن‌. مراقب سلامت روان خودت باش(: