2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه هاشیموتو نباشه فکر کنم با دارو خوب بشه‌..اما هاشیموتو که باشه تا آخر عمر....

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

درمان نمیشه پسمن ازمایش دادم گفتن خفیف هست نیاز به دارو نیست دوماه دیگ بازم بیا به نظرت ممکنه زیاد ب ...

اگ خفیغه عالیه

زندگی چیست ؟خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن ‌‌     ‌کی میگه سفید شدن مو ارثیه؟سفید شدن موهام حرصیه
اخه بعضیا میگن اگ قرص زیاد مصرف بشه تبدیل میشه به پرکار ک اونوقت خیلییی عوارض داره

دکتر بهت میگه چقدر قرص بخوری 

من الان یک قرص و یک چهارم دارم میخورم 

نرماله برا من

بحث کردن با یک احمق، ثابت میکند که دو احمق وجود دارد.☺️                                                                                 
هاشیموتو چیه گلم

همون تیروئید کم کاره...ولی ارثیه و درمانی نداره....البته با خوردن دارو اوکی میشن...

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

گلم این ک میگن اگ قرص زیاد مصرف بشه تبدیل میشه به پرکار ک خیلی عوارض داره به نظرت راسته.؟

خیر ربطی نداره خودتو درگیر دارو نکن

زندگی چیست ؟خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن ‌‌     ‌کی میگه سفید شدن مو ارثیه؟سفید شدن موهام حرصیه