2777
2789

مشکلی نداشتین بچه رو بی دردسر دنیا آوردین 

دکترم جیزی نگفت خودم نگرانم

لطفا واسه کسی که خیلی سختی کشیده ولی الان تو سخت ترین روزهای زندگیشه دعا کنید 

کمه

یا سرکلاژ کن یا پساری بذار

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بودم فقط خونه نشین بودم دور مهمونی باید خط بکشی فقط خونه مادرم میرفتم و استراحت داشتم اما کارای خونه رو تقریبا انجام میدادم ۳۸ هفته هم زایمان کردم

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
2805
من بودم فقط خونه نشین بودم دور مهمونی باید خط بکشی فقط خونه مادرم میرفتم و استراحت داشتم اما کارای خ ...

ممنون 

من بودم فقط خونه نشین بودم دور مهمونی باید خط بکشی فقط خونه مادرم میرفتم و استراحت داشتم اما کارای خ ...

امروز ی ذره زیاد نشستم از درد گریه م گرفته بود جایی که نمیرم ببست روز دیگه مادرم میاد پیشم 

امروز ی ذره زیاد نشستم از درد گریه م گرفته بود جایی که نمیرم ببست روز دیگه مادرم میاد پیشم

شیاف پروژسترون و آمپول نداد بهت من هر شب شیاف میذاشتم و  هر ده روز آمپول میزدم اگه درد داری به دکترت بگو برات مینویسه

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
شیاف پروژسترون و آمپول نداد بهت من هر شب شیاف میذاشتم و هر ده روز آمپول میزدم اگه درد داری به دکترت ...

نه پرسیدم  گفت چیزی نمی خواد فوق تخصص پریناتولوژی  هم هست 

یه کم دکترت بی خیاله حداقل باید مجدد سونو رو تکرار می‌کرد

چون اندازه سرویکسی که واژینال اندازه گرفته بشه یا شکمی متفاوته

سرویکسی که با مثانه پر اندازه گرفته بشه یا خالی هم متفاوته

کمی استراحت داشته باش و مجدد سونو رو تکرار کن هم با مثانه پر هم خالی 

اگر واقعا زیر 30 باشه حداقلی ترین کاری که باید بکنی اینه که استراحت کنی یا سرکلاژ کنی و یا پساری بذاری 

ولی استرس اصلا نگیر ، من با سرویکس 21 از هفته 26 تا خود 38 هفته رسوندم اونم بدون سرکلاژ و پساری و فقط با استراحت 

ممکنه استراحت کنی و مجدد بری سونو ببینی بلند تر شده این یعنی حرف دکترت درسته ولی وقتی 29 رو دیده و اصلا بهت نگفته که از رنج نرمال پایین تری می‌تونه نشون بده که دکترت بی خیاله

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
شیاف پروژسترون و آمپول نداد بهت من هر شب شیاف میذاشتم و هر ده روز آمپول میزدم اگه درد داری به دکترت ...

درد نداشتم امشب زیاد نشستم فکر نمی کردم این طوری بشه

یه کم دکترت بی خیاله حداقل باید مجدد سونو رو تکرار می‌کردچون اندازه سرویکسی که واژینال اندازه گرفته ...

واژینال اندازه گرفت با هردوحالت 

فقط گفت لب مرزی ولی نگران نباش من خیلی زیاد استرس داشتم

29الان بیست هفته م تموم شده

این عدد مال آنومالی بوده؟؟

استراحت کن کار سنگین نکن رابطه نداشته باش فقط دستشویی فرنگی پله هم بالا پایین نکن

من ۳۳ هستم دکتر گفت مراعات کن

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تمام زندگیم پسرم،من برات میمیرم نفس مامان❤️
2810