2777
2789
عنوان

خاک تو سرم آبروم رفت😐

221 بازدید | 18 پست

امروز دانشگاه بخاطر دانشجو های شلوغ استاد برای ماها که آروم و درس خون بودیم و سر کلاس حضور پیدا کردیم غیبت گذاشت یعنی اینکه واسه همه غایب رد کرد

منم این مدت که میرفتم دانشگاه یه بار صدامو بالا نبردم ولی به استاد اعتراض کردم اونم گفت میتونی ساکتشون کن منم داد زدم که اگه برای درس خوندن نیومدین برین بیرون بعدش بچه ها اعتراض کردن که چرا داد زدم که منم گفتم من خودم به عنوان یه دانشجو اومدم درس بخونم اینجا اگه برای یللی تللی اومده بودم خب شوهر میکردم و درسم نمیخوندم😔 خیلی حرفم زشت بود میترسم اونایی که متاهل بودن توهین تلقی کرده باشن😐🥺 ولی من منظورم یه چیز دیگه بود 

نظر شما چیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه حرفت بد نبوده کار اونا بد بوده

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔