2777
2789
عنوان

اینم شام امشب ما 🥰👩‍❤️‍👨عکس بزارید شما هم

| مشاهده متن کامل بحث + 1481 بازدید | 51 پست
چ زود شام میخورین من میخام ساندویچ مرغ درست کنم

تا کار شوهرم انجام بشه 

ساعت ۸ هست می‌خوایم بریم بیرون بعدش 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.

ماعم قیمه داریم حال ندارم برم تا آشپزخونه عکسشو بگیرم🗿😂

من که دو ماهه کلا اشتها ندارم و فتوسنتز میکنم برام فرقی نداره🗿😂

دنیا و مافیها اگر نااهلت ارزانی کند/ با سرگرانی بگذر از دنیا و مافیها بیا...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ زود شام میخورین من میخام ساندویچ مرغ درست کنم

ما دیشب ساعت شیش و نیم نزدیک بیست نفر مهمون اومد فک کردم شام نخوردن دیدم شام خوردن ظرفا رم شستن😐💔

ما رو سفره بودیم لقمه تو دهنم 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
ما دیشب ساعت شیش و نیم نزدیک بیست نفر مهمون اومد فک کردم شام نخوردن دیدم شام خوردن ظرفا رم شستن😐💔م ...

واااااا 

چراااااا 

من شاغلم تا برم خونه شام بزارم بخوریم میشه 10 و نیم 

معمولاً روستا نشین ها زود شام میخورن 

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن 
واااااا چراااااا من شاغلم تا برم خونه شام بزارم بخوریم میشه 10 و نیم معمولاً روستا نشین ها زود شام م ...

نه بابا ما تهرانیم

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.

ما سیب زمینی گوجه خوردیم 😁

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

2810