2777
2789

مامانم بردن دکتر 

اولش دکتر گفته بود مشکوک به سرطان ریه 

آزمایش داده بودن گفته بود یه زخم تو معده اشه،،،اگه مراعات نکنه خطرناک میشه 

خب این زخم چیه مگه ؟؟؟

نمی‌دونم راست میگن دروغ میگن ؟؟یا چی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسمش روشه، زخم معده است. خدانکرده سرطان که نیست.خیلی ها زخم معده دارم، خودم یکیش.البته من خداروشکر ...

آخه زخم معده نیست ،،،،،

اگه میشد دکتر می‌گفت زخم معده اس چیزی نیست !!!

گفته پنج شش ماه دیگه بیار ببینم چطوره ،،،،،

خیلی دارو داده ،،،،

گفته پنج شش ماه دیگه اگه پیشروی کنه خطرناک میشه 

نمی‌دونم حس خوبی ندارم 

2805

زخم معده مشکل سختی هست اما قابل درمانه من وقتی ۹ سالم بود زخم معده گرفتم باید غذا های روغنی سرخ کردنی ترشی پیاز همه رو کنار بزارن برنج و خورشت و همه چیز تنها چیزی که میتونن بخورم برنج کته و مرغ و چیزای آبپز هست باید دارو هاشون رو به موقع و روزانه مصرف کنن من روزی دوازده تا قرص می‌خوردم نگران نباشید فقط پشت گوش نندازید درمان رو

سلام نه عزیزم اگه دکتر گفته که زخم معدست پس مشکلی نیست فقط باید یه مدت مراعات کنه از لحاظ تغذیه داروهاش هم سر موقع بخوره 

منم آندوسکوپی دادم زخم معده داشتم متاسفانه خیلی درد بدیه ولی اگه مراعات کنی خطرناک نیست بعد از چند روز کم کم خوب میشه 

با چه آزمایشی تشخیص دادن که زخم معدست؟؟

سلام نه عزیزم اگه دکتر گفته که زخم معدست پس مشکلی نیست فقط باید یه مدت مراعات کنه از لحاظ تغذیه دارو ...

میگم نکنه تومور تو معده باشه و داداشم نگه !!!

آخه داییم هم سرطان ریه داشت !!!

به مادرم گفته بود که مشکوک به سرطان هستی 

بعد آزمایش گرفته بود،،،،ولی نمی‌دونم چه آرزمایشی بوده 

این سری رفته بودن میگه گفته زخم تو معده اس،،باید مراعات کنه ،،پنج شش ماه دیگه بیارش ،،،

داداشم میگه گفته اگه مراعات نکنه گفته خطرناکه 

ولی من نمی‌دونم چرا یه حس بدی دارم 

میگم نکنه چیز دیگه ای هست که نمیگن !!!

نمیدونی از کجا بفهمم راست میگن یا نه ؟؟؟؟؟

با دیدن داروهای متوجه میشم ؟؟؟؟

سرچ کنم تو گوگل 

میگم نکنه تومور تو معده باشه و داداشم نگه !!!آخه داییم هم سرطان ریه داشت !!!به مادرم گفته بود که مشک ...

سرطان که همینجوری نیست عزیزم 

من یه زخم کوچیک تو معدمه از شدت درد نمیتونم حتی سر پا وایسم حالا چه برسه به سرطان

برادرتون هم مگه چه دلیلی داره بهتون دروغ بگه😐

علائم مادرتون نمیدونی چیه ؟

اگه میخواید اسم داروهاش رو بگید شاید بلد بودم چون من انقد دکتر معده و اینا رفتم انواع قرص های معده رو میدونم چی به چیه کل مریضی های معده رو جز سرطان داشتم🤦‍♀️😂

سرطان که همینجوری نیست عزیزم من یه زخم کوچیک تو معدمه از شدت درد نمیتونم حتی سر پا وایسم حالا چه برس ...

دور از جونت ،،،انشالله سلامت باشی ،

نمی‌دونم والا میگم نکنه مادرم گفته نگو به کسی یا چیزی ،،،استرس دارم اصلا 

عزیزم به خواهرم میگم فردا یا پس فردا اسم داروهاش رو بنویسه برام بیاره ،،

تو همین تاپیک ریپلای میزنم می‌نویسم ،،،،،

لطفا اگه دیدی حتما جواب بهم بده که چه داروهای هستن،،،میشناسی یا نه 🙏🙏

خیالم راحت بشه 

ان شاءالله چیز مهمی نیست. با مشورت دکترش در کنار داروش کمی گیاهی هم مصرف کنه ضرری نداره. 

شیرین بیان معجزه معده و دستگاه گوارشه.

اروپایی ها تو برنامه غذایی و حتی تو شیرینی ها استفاده می کنند.

دور از جونت ،،،انشالله سلامت باشی ،نمی‌دونم والا میگم نکنه مادرم گفته نگو به کسی یا چیزی ،،،استرس دا ...

نگران نباش هیچی نیست اگه چیزی بود خودت یا خانوادت ناخودآگاه از رفتاراش متوجه میشدید بلاخره سرطان یه درد ساده که بشه پنهانش کرد نیست یه عالمه علائم شدید و اینا داره

باشه گلم بفرست❤