2777
2789
عنوان

بچه پسر میخان هی میگن پسر بیار

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 22 پست
خب من میخام‌پیشگیری کنم‌از حرفای بعدشون چون مطمئنم‌دختر باشه متلک‌میندازن پس همین اول تکلیفو مشخص کن ...

پیشگیری وجود نداره چون در دهن مردم رو نمیتونی ببندی ما پنج خواهریم و برادر نداریم به قول مامانم میگه دلم میخواست یه پسر هم داشته باشم اما نشد و خدا نداد میشه با خدا بجنگم؟
من دو پسر دارم سومی هم پسره منم نمیتونم با خدا جنگ کنم
صلاحمون دست خداست با هیچ کس بحث نکن 

به منم میگفتن واااای کاش یدونش دختر میشددد 

خب نشد دیگه مگه دست منه ؟

منم فقط میگفتم فرقی نداره هدیه ی خدا باشه قشنگه😍

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای خودم فرق نداره واسه شوهرمم زیاد فرق نداره میگه پسر باشه اولی بهتره ایشالله بعدی دختر من میترسم ...

نه بابا چ دخالتی..پس بعضی ها ک رحم اجاره ای میگیرن یا از اسپرم و تخمک اهدایی دیگران استفاده میکنن یعنی تو کار خدا دخالت کردن؟؟

مثلا طرف مشکل داره بچه دار نمیشه پس بگه حکمت خدا این بوده و دنبال درمان نره؟؟

نه بابا چ دخالتی..پس بعضی ها ک رحم اجاره ای میگیرن یا از اسپرم و تخمک اهدایی دیگران استفاده میکنن یع ...

درست میگی 

عزیزم راهنمایی کن چه چیزایی تو تغذیه روزمره استفاده کنم یا شوهرم بخوره باعث پسر زایی میشه؟ 

درست میگی عزیزم راهنمایی کن چه چیزایی تو تغذیه روزمره استفاده کنم یا شوهرم بخوره باعث پسر زایی میشه؟

نمیدونم عزیزم بهتره برید یه ویزیت پیش دکتر راهنمایی تون کنه

معمولا تخمک گذاری بعد از قاعدگی خیلی تاثیر داره تو جنسیت

یه سری خوارکی هایی هم هستن سرچ کن تو گوگل