2777
2789
عنوان

بچه پسر میخان هی میگن پسر بیار

174 بازدید | 22 پست

من هنوز بچه دار نشدم‌ یعنی میخام‌جدیدا اقدام کنم 

خانواده همسرم‌ هی گوشه میدن بچتون ایشالله پسر باشه مثلا میگن طبعتون گرمه حتما بچتون پسره 

یا رفتن کربلا گفتن دعا کردیم خدا یه پسر بهتون بده یا میگن بچه اولتون پسر باشه بهتره

اصلا این حرفاشون دوست ندارم یعنی چی خب مگه پسر دختر فرق داره یا اگه دختر شد چی میخان بهم متلک بندازن 

خیلی زشته قرن ۲۱ هستیم تازه خیلی ادعاشون میشه امروزی هستن اما هنوز افکار قدیمی همراهشونه

چی جوابشونو  بدم 

واقعا پسر دختر دست منه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا سالم باشه،شما در جواب اینو بگو بلکه خجالت بکشم.من دوقلو پسر دارم اما دختر پسر نذاره واقعا،بچه باید سالم باشه ایشالا

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝

باید هر وقت این حرفو میزدن شما ساکت وای نمیستادی گوش بدی

باید می خندیدی و میگفتی بچه که فرقی نداره ولی خودممم  دختر دوستم

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

پسر دختر دست شما نیست کروموزوم مرد باعث به وجود آمدنش میشه.....اصلا محل نده بهشون چند بار که جواب ندی خودشون ول میکنن انگار دیوار شو

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

همه چیو قرار نیست جواب بدیم که🥴

شما بگو انشالله هرچیی بصلاحه همون بشه 

منم بارداریِ اولم همه از این دعاها و صحبت ها میکردن میگفتم دعا کنید سلامت باشه 

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

این یه واقعیته همه دوس دارن فرزند اول شون پسر بشهکه راه شون را ادامه بده

کی گفته؟ کدوم راه؟ واسه ما فرقی نداشت چی باشه

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

همه چیو قرار نیست جواب بدیم که🥴شما بگو انشالله هرچیی بصلاحه همون بشه منم بارداریِ اولم همه از این د ...

خب من میخام‌پیشگیری کنم‌از حرفای بعدشون چون مطمئنم‌دختر باشه متلک‌میندازن پس همین اول تکلیفو مشخص کنم بهتره ک بدونن نظرشون رو نمیخام

کلا زبون کنایه امیزی دارن

اره بخشیش دست خودتونه..بچه ی اول ک پسر بشه دیگه ادم خیالش جمع بعدی هر چی میخاد بشه مهم نیست..برید دک ...

برای خودم فرق نداره واسه شوهرمم زیاد فرق نداره میگه پسر باشه اولی بهتره ایشالله بعدی دختر 

من میترسم این دارو خوردنا رژیما دخالت باشه تو کار خدا یه حس بدی میگیرم 

2810