2777
2789

دوست منم کلا دو هفته‌س رفته دانشگاه رو استادش کراش زده😂

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

بله حالا چه مجرد چه متاهل زود عاشق و وابسته کسی نشو 

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂😂کاش حرفشو بزنه اگه حسی داره چون من هفته بعد قرارداد کاریم تموم میشه

ای وای چ بدددد

حالا سعی این یهفته رو زیاد تو دیدش باشی

شماره ای چیزی نداری

چون امکان داره رودررو سوتفاهم پیش بیاد براش

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...
این دقیقااااا ازون مخ زناسستاااااا حواستو جمع کن

نه بابا بنده خدا😂

ولی پسرا رو دیدی وقتی دختر میبینن چطور تو ماشین الکی میگن میخندن با رفیقشون😂

یکی از همکارا منو میخواست اینجوری بود دوستم میگهاین آروم بود چیکارش کردی😂😂😂

بله حالا چه مجرد چه متاهل زود عاشق و وابسته کسی نشو

شما چرا اینطوری تایپ میکنی؟

امام صادق می فرمایند :دعا کن و نگو که کار از کار گذشته!هیچ دری کوبیده نمی شود،مگر اینکه روزی به روی کوبنده آن باز شود
ای وای چ بددددحالا سعی این یهفته رو زیاد تو دیدش باشیشماره ای چیزی نداریچون امکان داره رودررو سوتفاه ...

ندارم ازش شماره ای. ولی تو یه گروه تو سروش هستیم اصلا شماره هم داشته باشم چی بگم😂

شاید مثل حبیب توهم زدی و بدون منظور داره کارش رو میکنه

منم همین حس رو دارم

امام صادق می فرمایند :دعا کن و نگو که کار از کار گذشته!هیچ دری کوبیده نمی شود،مگر اینکه روزی به روی کوبنده آن باز شود
من خودم رو یکی کراشم فک کنم ۳۷،۳۸ سالش باشششه به شدت محترم،آقا،اصن انقد سرزبون داره،دقیقاااا اینا خو ...

نه این خیلی باکمالاته. والا بقیه میگن جذابی نمیدونم چرا به دلش ننشستم حتما خیلی زشتم😂

شما چرا اینطوری تایپ میکنی؟

رنگی؟

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

نمیفهمم آیا مودب بودن دلیل بر خوب بودنه؟

ینی ملاکت فقد ادبه؟

ادب فقد یکی از فاکتور ها برای ازدواجه 

صداقت 

سرمایه مالی

فرهنگ خانوادگی 

تحصیلات 

و...

کلی خصوصیات اخلاقی ک باید مدت ها باهم صحبت کنید بینید اخلاقتون بهم میخوره یا ن

صرفا ادب ملاک نیست 

بعضی ها ذات خودشون پوشش میدن نقاب میزنن جلوی مردم تا خب جلوه کنند

گاهی فرسنگ ها بین ظاهر وباطن تفاوت هست

آدم هایی ک یک ویژگی افراطی از خودشون بروز میدن همیشه عکس این قضیع صادقه 

خدایا زندگیم رو جوری چیدی ک من عاشقشم ممنون بابت همه چیز.خدایا شکرت همسرم عاشقمه 😍😍❤پروردگارا من به قلم رحمت تو ایمان دارم تو از پس هرچیزی بر میای تو قوی و قدرتمندی و من در پناه تو خوشبخت ترینم😘خطاب به کودک درونم متاسفم منو ببخش دوست دارم سپاسگزارم 🥺❤ببخشید اذیتت کردم قول میدم بیشتر مراقبت باشم نفسم 

ندارم ازش شماره ای. ولی تو یه گروه تو سروش هستیم اصلا شماره هم داشته باشم چی بگم😂

یجوری سرحرفو باز کن

بعدا غصه نخوری

شدشد نشدم دیگ دلت نمیسوزه

حتی اگ اونم حس نداشته باشه الان باز تو خوشت اومده ایرادی نداره

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...