2777
2789
عنوان

داشتم با خدای خودم صحبت میکردم که

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 52 پست
قرآن بخون با معنی خداوند فرموده بعضی ها که به حال خودشون رها کردم به محض درخواست بهشون میدم که براش ...

خب چرا عذاب دنیا و آخرت باشه؟ دلیلش رو نمی‌فهمم؟

من سال ها بدون هیچ چشم داشتی عبادتش کردم نه برای خودم برای خودش چون عاشقش بودم 

ولی در جواب عشقی که بدون چشم داشت بود بدون درخواست و تمنا بود نابودی فقط نصیبم شد 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب چرا عذاب دنیا و آخرت باشه؟ دلیلش رو نمی‌فهمم؟من سال ها بدون هیچ چشم داشتی عبادتش کردم نه برای خود ...

زندگی پیامبران رو ببین عبادت و پرستش مطلق و درد و رنج زیاد ،کم نیار نزار آجر اعمالت از بین بره اصلا همین که اجازه داده با عشق بپرستیش چی از این بهتر؟؟؟ لطفا بهش عمیق فکر کن ،راضی داری حاجتت یا تمام دنیا رو بهت بده ولی خودشو ازت بگیره؟؟؟؟؟چی ارزش اینو داره که بابتش از خدای عزیزت ناامید و سرد بشی

2805
زندگی پیامبران رو ببین عبادت و پرستش مطلق و درد و رنج زیاد ،کم نیار نزار آجر اعمالت از بین بره اصلا ...

ولش کردم خیلی ساله نه اینکه بهش اعتقادی نداشته باشما دارم چون یبار تو زندگیم خودشو نشونم داد مطمئن شدم که هست وجود داره . ولی ولم کرده من تا یجاهایی تو زندگی فقط بخاطر اون دووم آوردم ولی الان دیگه احساس پوچی میکنم نمیتونم ارتباط بگیرم خیلی چیزا بهش میگم میدونم بده ولی دیگه کشش ندارم ازش گذشتم

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

کاش دوباره برگردی

شاید یه زمانی در آینده کسی نمیدونه

ولی آبجی توی این سن واقعا پیر شدم کشش ندارم 

خود امیدواری از بی امیدی کشنده تره 

شاید یه زمانی در آینده کسی نمیدونهولی آبجی توی این سن واقعا پیر شدم کشش ندارم خود امیدواری از بی امی ...

از ته دلم برات دعا میکنم 

یکی درد و یکی درمون پسندد  یکی وصل و یکی هجرون پسندد

من از درمون و درد و وصل و هجرون پسندم آنچه را جانان پسندد ،کاش برسیم به این مرحله