2777
2789
عنوان

درمان آلرژی به پروتئین کولیک رفلاکس یبوست اسهال تب کردنای مداوم

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 83 پست
روغن زیتون میتونم امتحان کنم یا فعلازوده

ببخش  عزیزم متعلیق بودم نشد جواب بدم😒😒

اره میشه تست کرد تو پیج اینستای بچه‌های آلرژی که روغن زیتون به همه ساخته بود

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
ببخش عزیزم متعلیق بودم نشد جواب بدم😒😒اره میشه تست کرد تو پیج اینستای بچه‌های آلرژی که روغن زیتون ...

سلام خوبی نگران شدم چرانیستی،

راستی جوپرک تو اون دیگه گفته بود بالای یکسال امتحان بشه ب بچه من تا پنج روز خوب بود ولی الان چندروزه مدفوش خلط داشت الآنم ی کم اسهال سبز امروز دیروز کمتر شده دوباره هم خودم سفت گرفتم هم بچه فقط سیب‌زمینی هویج فعلا فقط میدم.حالا نمی‌دونم از جوپرک شدم یا خودم. ماکارونی و ی کم مرغ فسنجون خوردم از اون شد از آبش نخوردم کلا گرفتار شدم..😕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوبی نگران شدم چرانیستی،راستی جوپرک تو اون دیگه گفته بود بالای یکسال امتحان بشه ب بچه من تا پنج ...

سلام عزیزم بخوبیت

والا من دوستمم از چهارماهگی داد چون اونم برنج بهش نمیساخت بالا میورد

لعابش زیر یکسال طوری نیست ولی تفاله هاشو نباید داد

چی بگم باید یکی یکی تست میکردی

ماکارونی که آرد گندمه  مثه نونه ولی سویا و ربو ادویش بده

فسنجونم که گردو داره گردو حسابی آلرژی زاس

اره بخدا گرفتاریم بدجور انشالله زود خوب بشن🤲😔

منکه دخترم رفت تو چهارده ماهگی فقط بوقلمونو تونستیم اضافه کنیم 

هرچی تست میکنم نمیسازه ولی واکنشاش خیییلی خفیف شده دیگه اسهال نمیشه یه کوچولو بلغمی میشه و پشتش یکم قرمز میشه ولی وزنو هنوز کم میکنه

به همین پیشرفتم راضیم🤪🤪

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
حالا خوب بشه چندروز دگ زیتون امتحان کنم انشالله خوب باشه چقدرسخته

میستزه انشاالله

روغن زیتونو فقط زیاد نریزی روده هارو تنبل میکنه

من روغن زیتونو قطع کردم یبوستش بهتر شد

عسلو قطع کردم کلا یبوستش خوب شد

فقط خداکنه دیگه رفلاکسش برنگرده🤲

سلام عزیزم بخوبیتوالا من دوستمم از چهارماهگی داد چون اونم برنج بهش نمیساخت بالا میوردلعابش زیر یکسال ...

اره منم نفهمیدم از چی بود پنج روز بود نشون نداد ممکنه بعد پنج روز آلرژیشو نشون بده ب اون ماده غذایی؟

اره منم نفهمیدم از چی بود پنج روز بود نشون نداد ممکنه بعد پنج روز آلرژیشو نشون بده ب اون ماده غذایی؟

اره ممکنه ولی بشرطی که چیز جدیدی نخورده باشی

وقتی یه ماده جدید میخوری واکنش از ماده ی جدیده

باز خوبه؟ وزنش چنده مگخ

دخترمن وزنش خوبه جوپرکو شیربز وزندهیشون عالیه

واسه سیزده ماهگی ده کیلوهفتصد بود

بخاطر شرایطش بهداشت میگه هرماه بیارولی وزنگیریش خوبه

بیشتر از اینم وزن میگیره اگه هی ماده جدید تست نکنم 

ادمینه پیجه الرژی تو اینستا گفت این دوماه دیگه چیز جدید تست نکنم دوباره بعدش شروع کنم ببینیم چی میشه