2777
2789
عنوان

درمان آلرژی به پروتئین کولیک رفلاکس یبوست اسهال تب کردنای مداوم

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 74 پست
عزیزم درچه حالی کمکی رو شروع کردی؟رژیمت درچه حاله؟ بچه شرایطش نرماله؟دیگه الان میتونی شیرخشک رژیمی ه ...

راستش فرنی ساده دادم کلا فردا تو دوساعت متوالی س بار مدفوع با کف بود دوباره فردا مدفوع نداشت باز فرداش مدفوع جذبی بود باز ی بار دگ فرنی دادم دیدم بلللله مدفوع کف دارمیکنه فقط.خودم گوشت دوروزخوردم دیدم مدفوع خلطی هست گوشت قطع کردم دوروزه الان ، دیروز امروز یعنی و بهش پوره سیب‌زمینی دادم دیروز صبح ک مدفوع خلطی بود من ظهرش پوره دادم با امروز ظهر پوره دادم الان دیدم مدفوعش خلطی نیست زیادم جذبی نبود خوب بود ب نظرم فک کنم ب گوشت گوسفند ک من میخورم حساسه،حالا فردا پوره هویج امتحان میکنم

راستش فرنی ساده دادم کلا فردا تو دوساعت متوالی س بار مدفوع با کف بود دوباره فردا مدفوع نداشت باز فرد ...

شیدم فردا باز همون سیب‌زمینی بدم  پس فردا پوره هویج امتحان کنم ،شیرخشک رژیمی مثلاً چی بگیرم بدم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستش فرنی ساده دادم کلا فردا تو دوساعت متوالی س بار مدفوع با کف بود دوباره فردا مدفوع نداشت باز فرد ...

خداروشکر که متوجه میشی فهمیدنش واقعا خیلی دقت میخاد

حتما یادداشت کن با علائم چندماه بعد بکارت میاد

فرنی با چی بود؟؟ نکته مهمیه

بنظرم مرغو گوسفندو حذف کن بوقلمون استفاده کن

حالا که مشکوکی

من بوقلمون دارم میدم دخترم وزنگیریش بیشتر شد

منم پسرم تا چندماه فقط سیب زمینی میتونست بخوره

بهتره هر هفته فقط یه چیز تست کنی که علائم درهم نشه نفهمی مشکل از چیه.وزنگیریشم پایین نیاد

شیرخشکو حتی دکترم نمیتونه به قطع بگه کدوم میسازه

فقط باید تست کنی

من که بیچاره شدم بیست مدل دادمو نساخت تمام مدلای ساده و رژیمی رو گرفتم حتی نیوکیت و کومیداژن اخر شیر بز ساخت

پپتی جونیور . پپتی .سیمیلاک توتال کامفورت.نان اچ آ.ببلاک کامفورت.آپتامیل اچ آ.ببلاک اچ آ.نان کامفورت

اینا به ترتیب سازگاریشون نوشتم

دختر من هیچکدوم نساخته

برا زاپاس که یوقت شیر بزش ترش بشه یا یه شب نداشته باشم سیمیلاک توتال کامفورت میدم برای بچه ی من بهتر از بقیه بود باهاش واکنش نداره ولی خب وزنشو پایین میاره.فقط اگه ناچار باشم میدم

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
خداروشکر که متوجه میشی فهمیدنش واقعا خیلی دقت میخادحتما یادداشت کن با علائم چندماه بعد بکارت میادفرن ...

راستی کمکی شروع کنی چقدطول می‌کشه مدفوعش حالت سفت بگیره روزی ی ق میدم اثرداره روی مدفوع ببخشیدا این سوالوکردم

عزیزم لعاب جو سازگار بود؟؟ماده ی جدیدی تست کردی؟

سلام عزیزم بله خداروشکر

ممنونم ازتون 

هر هفته یه ماده غذایی بهش اضافه کردم

یه بار آب قلم

گوشت بوقلمون

چهار مغز و ...

من تازه فعمیدم پسرم فقط همینو ‌دوست داره 

هر سری درست میکنم دعاتون میکنم

همه این شیرخشکا مخصوص بچه های حساس ب پ گاویه؟بعداگردادم همون روز اول نتیجه میده؟

بله به ترتیب رژیمی ترین نوشتم

والا من که حدود پنج ماهگی شروع کردم به تست هیچکدوم نساخت

البته پپتی جونیور که دادم دفع خون و اسهالش قطع شد ولی دفع بلغم و رفلاکس شدید داشت باهاش

الان فقط سیمیلاک توتال کامفورت میدم علائم نمیده ولی وزنشو پایین میاره

توهم اگه میدونی رژیم سخته برات امتحان کن

ولی کم کم بده اول

رژیمتو زیاد محدود نکنی ها بچت دیگه بزرگه 

فقط همون آلرژن اصلیارو نخور

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
اردبرنج آب ساده

منکه گفتم برنج نده جوپرک بده 😢😢😑😑

جوپرک اگه بسازه مقوی ترو سالم تره اگه نسازه هم میفهمی به گلوتن حساسه تکلیفمون معلوم میشه

دکتر تا حالا نگفته به لاکتوزم حساسیت داره یا نه؟

راستی کمکی شروع کنی چقدطول می‌کشه مدفوعش حالت سفت بگیره روزی ی ق میدم اثرداره روی مدفوع ببخشیدا این ...

سفتی مدفوع اگه آلرژن نرسه خوب میشه

من بچم اسهال بود روزی ده بار فقط آب خالی🤕

شیر بز دادم فرداش سفت شد

هر سوالی داری بپرس عزیزم انشاالله بتونم کمکت کنم

سلام عزیزم بله خداروشکرممنونم ازتون هر هفته یه ماده غذایی بهش اضافه کردمیه بار آب قلمگوشت بوقلمونچها ...

خداروشکررررررر عزیزم

بله به ترتیب رژیمی ترین نوشتموالا من که حدود پنج ماهگی شروع کردم به تست هیچکدوم نساختالبته پپتی جونی ...

اره همون کارو میکنم فردا میرم داروخونه کدوم خوشمزه تره؟ ببینم کدوم گیربیارم شروع کنم کم کم  بدم .

راستش من دیروز ناهار گوشت گوسفندی خوردم برای امتحان دیدم امروز بعدازظهر لزج دسشویی کرد مجبورم فعلا فقط مرغ بخورم

سفتی مدفوع اگه آلرژن نرسه خوب میشهمن بچم اسهال بود روزی ده بار فقط آب خالی🤕شیر بز دادم فرداش سفت شد ...

پسر من زیاد نمیکنه نهایت س‌بار ولی شله باز امروزم یکبار لزج ببینم فردا چیکار می‌کنه😂😭

اره همون کارو میکنم فردا میرم داروخونه کدوم خوشمزه تره؟ ببینم کدوم گیربیارم شروع کنم کم کم بدم .راس ...

سیمیلاک توتال کامفورت ۲ مزه بیسکوییت میده خیلی خوشمزس ولی یکش بدمزس

خب پس فعلا حذفش کن 

اگه میتونی بوقلمون جایگزین مرغ کن ببین میسازه

مرغ خاصیت انچنانی نداره مگه اینکه محلی باشه

بدنت کمبود میگیره ها بوقلمون خاصیتش با گوشت قرمز برابری میکنه

حبوبات چی میخوری؟سازگاره یانه؟

شلغم و کدو و اون چیزایی که گفتم کدوما سازگار بود

2810