2777
2789
عنوان

درمان آلرژی به پروتئین کولیک رفلاکس یبوست اسهال تب کردنای مداوم

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 74 پست
توضیحاتو کامل بخونهر مکملی از هر مارکی میدی قطع کنکمکی چی میخوره

@شیداغمگین    

سلام عزیزم بیا اینجا

یادمه گفتی مدفوعش خوب شده بود

این چندروز چیزی مستقیم به خودش ندادی؟

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

@شیداغمگین    

بنظرت از وقتی رژیمو محدود کردی بدتر شده یا بهتر؟؟دقیق فکر کنو بگو

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@شیداغمگین سلام عزیزم بیا اینجایادمه گفتی مدفوعش خوب شده بوداین چندروز چیزی مستقیم به خودش ندادی؟

ن عزیزم اصلا لزجی مدفوعش خوب شده استفراغش خیلییییی خوب شده نمی‌دونم از داروئه یا رژیم ولی هنوز قوام نداره

ن عزیزم اصلا لزجی مدفوعش خوب شده استفراغش خیلییییی خوب شده نمی‌دونم از داروئه یا رژیم ولی هنوز قوام ...

باید کمکی رو شروع کنیم

چ جالب دکتر ب پسر من کامویت داده

نده فعلا

به دختر منم سیدرال و د۳فورت داد گفت میسازه ولی وزنگیریو ثابت میکردن مدفوع رم بلغمی

لعاب جو ک پخته میشه نمیشه جداکردکه!!

بعد از دو سه ساعت قل ریز زدن کم کم بریز  تو الک استیل با قاشق فشار بده

خیلی دردسر داره ولی میرزه چاره ای نداریم

صاف نکنی وزنو پایین میاره چون سبوس بشدت آلرژنه

ینی بریزم توتلک آبشو ک می‌ریزه بدم درسته؟

اوایلش بله تا سبک باشه

بعدش باید با قاشق فشارشون بدی قشنگ لعابشون دربیاد سیر بشه

خیلی دردسر داره ولی چاره ای نیست

من چندبار میکس دادم کلا بهم ریخت بچه

من ساعت پنج که بیدار میشم میزارمش روشعله دوسه ساعت باشه بعد صافش میکنم اندازه دوروز درست میکنم

عزیزم اولا که خیلی ممنونم از زحماتت واقعا خیلی خوب توضیح دادی فقط یه سوال دارم، اینجور بچه ها بزرگ میشن خوب میشن یا همینجوری میمونن؟ 

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀
عزیزم اولا که خیلی ممنونم از زحماتت واقعا خیلی خوب توضیح دادی فقط یه سوال دارم، اینجور بچه ها بزرگ م ...

خواهش میکنم انشاالله بتونم کمکی بکنم

هرچی زودتر به دادشون برسیم زودتر خوب میشن

اکثرا تا یکسالگی خوب میشن

خیلی طول بکشه تا دوسال

تو الک

عزیزم درچه حالی کمکی رو شروع کردی؟

رژیمت درچه حاله؟ بچه شرایطش نرماله؟

دیگه الان میتونی شیرخشک رژیمی هم بگیری برای ریختن تو کمکی

سلام عزیزممن دارم وسوسه میشم به لعاب جو آب قلم اضافه کنم ولی میترسم بدش بیاد نخوره دیگه چون الان بعد ...

عزیزم لعاب جو سازگار بود؟؟

ماده ی جدیدی تست کردی؟

2810