2777
2789
عنوان

درمان آلرژی به پروتئین کولیک رفلاکس یبوست اسهال تب کردنای مداوم

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 74 پست
عزیزم دختر من مدفوع سبز داره و وزن گیری کم رفلاکس و با قرص نکسیوم اوکی کردم ولی هنوز اوت دوتا مورد و ...

تو بحث آلرژی ادم نمیتونه از چیزی مطمئن باشه

تاحالا شیرخشک رژیمی  ندادی؟؟

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
تو بحث آلرژی ادم نمیتونه از چیزی مطمئن باشهتاحالا شیرخشک رژیمی ندادی؟؟

کلا شیر خشک ندادم چون نخورد از اول شیشه 

این دفع سبز رنگ از چیه ممکنه از آهن یا مولتی ویتامین باشه؟

آخه دکترش بر کم بود وزن چند تا شربت مولتی ویتامین مختلف داده 

الان من بی بی کر هم قطع کردم چون گفتن لاغر میکنه 

از طرفی موهاشم خیلی کم پشته 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادرایی که جوپرک میدین حتمااااا باید با الک استیل لعابو جداکنیدو بدید سبوسها بشدت آلرژی ها هستن

الک ها هم مدل آهنی دارن که زنگ میزنه و لعابو سیاه میکنه حتما تایید کنید استیل باشه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
کلا شیر خشک ندادم چون نخورد از اول شیشه این دفع سبز رنگ از چیه ممکنه از آهن یا مولتی ویتامین باشه؟آخ ...

چندکیلویه؟؟

چندکیلویه؟؟

تو 11 ماه هشت و نیم 

به دنیا اومد 3700 بود

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
تو 11 ماه هشت و نیم به دنیا اومد 3700 بود

توضیحاتو کامل بخون

هر مکملی از هر مارکی میدی قطع کن

کمکی چی میخوره

توضیحاتو کامل بخونهر مکملی از هر مارکی میدی قطع کنکمکی چی میخوره

والا تقریبا هیچ انقد غذا امتحان کردم ک خدا میدونه 

الان بیسکوئیت فسفوویت میدم ایتالیای

یه گربر سرلاک میدم 

سوپ میپرم با جو دو سر و وهویج و مرغ

اش رشته میدم 

غذای سفره هم میدم بش همه چی بدون ادویه  و رب و نمک 

ماکارونی قرمه سبزی .قیمه همه چی تقریبا 

والا تقریبا هیچ انقد غذا امتحان کردم ک خدا میدونه الان بیسکوئیت فسفوویت میدم ایتالیاییه گربر سرلاک م ...

ببخش عزیزم متوجه نشدم

این غذاهایی که اسم بردیو داری بهش میدی بخوره؟؟؟

یا فقط تست کردی؟

والا تقریبا هیچ انقد غذا امتحان کردم ک خدا میدونه الان بیسکوئیت فسفوویت میدم ایتالیاییه گربر سرلاک م ...

وقتی میخایم کمکی رو برای بچه آلرژی شروع کنیم

اول باید وضعیت بچه کاملا ثابت شده باشه تا بشه تشخیص داد ماده ی مصرفی بهش می سازه یانه

باید با لعاب برنج یا جو شروع کرد با حداقل دو سه ساعت پخت

فرنی رو تا گرمه بدید وقتی سرد میشه بچه دوست نداره دیگه

برای هر تست یک هفته کامل وقت بزارید وچیز دیگه ای ندید که اگه واکنشی داد گیج نشید از چیه

بعد از یک هفته گوشت بوقلمون یا بلدرچین اضافه کنید

در حد یک بند انگشت 

خوده گوشتو اصلا ندید

دختر من تا یکسالگی فقط لعاب جو خورد چون هیچی سازگار نبود

وزنشم خوبه خداروشکر

الان تازه شروع کردم اضافه کردنه مواد دیگه انشاالله دیگه واکنش نده

امروز یه تیکه اندازه نخود از گوشت داخل سوپ بهش دادم سه ساعت بعد لپاش اب شد🤕

با لعابش مشکلی نداره ولی با گوشتش چراهنوز

بازم خداروشکر

با تست به این ترتیب پیش برید

لعاب جوپرک حتمااااا صاف شده سبوسش بشدت آلرژنه

بوقلمون یا بلدرچین

هویج

به

سیب

گلابی

اگه آلرژی شدیده تست حبوباتو بزارید برای بعد از یکسالگی

شلغم

کدو

سیب زمینی چون لاکتوز داره بهتره یکم دیرتر تست بشه 

گوشت گوسفند بدون چربی

موز

و اگه اینا ساخت مختارید برای تست هرچی دوست دارید

کسانی که رژیم بچه هاشون خیلی بازه و وزن گیری ندارن

باید از اول با این رژیم شروع کنن

راستی اصلاااااااا به بچه ها تا قبل یکسال نون یا تخمرغ ندید اصلی ترین علامت نساختنشون استپ وزنه

سلام عزیزم

من دارم وسوسه میشم به لعاب جو آب قلم اضافه کنم ولی میترسم بدش بیاد نخوره دیگه چون الان بعد از مدتها دهنشو برای ترکیب جو و روغن زیتون باز میکنه 

کم میخوره ولی همینکه قاشقو پس نمیزنه بازم جای شکر داره

سلام عزیزممن دارم وسوسه میشم به لعاب جو آب قلم اضافه کنم ولی میترسم بدش بیاد نخوره دیگه چون الان بعد ...

ترجیح میدم همینو بدم به ترکیبش دست نزنم

ایشالله جواب بده بیام اینجا بگم

بقیه ام استفاده کنن

مرسی ازت عزیزم همش دعا گوتم

سلام عزیزممن دارم وسوسه میشم به لعاب جو آب قلم اضافه کنم ولی میترسم بدش بیاد نخوره دیگه چون الان بعد ...

سلام گلم

همین وسوسه ها کارو خراب میکنه خودمم هنوز گاهی از این کارا میکنم😅

من دو سه هفتس به جوپرکش یه تیکه بوقلمون چرخکرده اضافه کردم ولی بعد از پخت گوشت درمیارم دیروز با اینکه میدونستم ممکنه واکنش بده ی تیکه دادم بهش خورد 

تا عصر لپاش آب شد دوباره 🤕🤕

با آبش مشکل نداره ولی با خوده گوشت چرا

ترجیح میدم همینو بدم به ترکیبش دست نزنمایشالله جواب بده بیام اینجا بگمبقیه ام استفاده کننمرسی ازت عز ...

دوهفته فقط همین لعاب جوپرکو بده

سعی کن معدشم تا آخر پرنکنی رفلاکس بگیره

بچه‌های آلرژی معده ضعیفی دارن

بعد دو هفته بوقلمون بگیر چرخ کن بنداز تو جوپرکا بپزه

بعد پختم گوشتو دربیار بهش نده مواد مفیدش تو لعاب هست دیگه

پست بالاییرم بخون قشنگ توضیح دادم کمکی رو چطور با چیا شروع کنیم

2810