2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رفتم شهر ری  ی سیسمونی فروشی بزرگه الان اسمش بادم نیس خیلی معروفه 

اختلاف قیمتش زیاده با بازار خدایی قیمتش عالی

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
کیفیت خوب معمولا قینتشم بالاتره ، تو این دوره ای ک چیزایی ک مفت نمیرزن خداتومنه

نه اصلا اینجوری که میگید نیست چرا تا حدودی هر چقدر پول بدی همونقدر آش میخوری، اما همیشه اینجوری نیست، دوتا پیج مطمین دارم خودم بجز اونا که وسایل بیشتری داشته باشه میخواستم از دوستان بپرسم

کیفیت خوب معمولا قینتشم بالاتره ، تو این دوره ای ک چیزایی ک مفت نمیرزن خداتومنه

یه پیج داشتم شاید سه چهار ساله دنبالش میکنم اوایلش فالورهاش یکم ا فالورها خودم بیشتر بود، اما فالوش کردم چون مطمئن بودم ازش، اما به مرور طبیعی رشد کرد فالورهاش، چون هم قیمتش خوب بود هم اخلاقش هم جنس هاش،

متاسفانه من شهرستانم و اینجا نسبت به شهرهای بزرگتر وسیله هاش گرون تره! و بعضی وقتا خیلی تفاوت قیمت زیادی داره، و واقعا دلم نمیاد، یه رسم مسخره هم داریم که سیسمونی با خانواده دختره! 

مجبورم یچیزایی رو اینترنتی بخرم، حضوری میشد رفت خوب بود اما برا باردار سخته مسافرت 

قیمت هاشون خوبه؟

آره میتونید برید چک کنید البته همین دوتا هم مقایسه کنی باهم اختلاف قیمت دارن، چون ممکنه یه لباس هایی داشته باشن هر دو و دقیقا یه جنس باشه و یه طرح و رنگ اما باز یکیشون مناسب تر بده

آره میتونید برید چک کنید البته همین دوتا هم مقایسه کنی باهم اختلاف قیمت دارن، چون ممکنه یه لباس هایی ...

آقابزرگ شهرری که اون کاربر گفت من رفتم چون چیزهای جزیی میخواستم قشنگ نگشتم 

شوهرم هم حوصله نداشت سرسری گشتم 

کیفیتشو نمیدونم چون هنوز استفاده نکردم اما همه چیز داشت بنظرم

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا خودت معجزه کن گل پسر منم سالم بدنیا بیاد👼🤲🏻 برای خوب شدن مادرم یه حمدبخونید🙏🏻😭
2810