بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کیفیت خوب معمولا قینتشم بالاتره ، تو این دوره ای ک چیزایی ک مفت نمیرزن خداتومنه
نه اصلا اینجوری که میگید نیست چرا تا حدودی هر چقدر پول بدی همونقدر آش میخوری، اما همیشه اینجوری نیست، دوتا پیج مطمین دارم خودم بجز اونا که وسایل بیشتری داشته باشه میخواستم از دوستان بپرسم
کیفیت خوب معمولا قینتشم بالاتره ، تو این دوره ای ک چیزایی ک مفت نمیرزن خداتومنه
یه پیج داشتم شاید سه چهار ساله دنبالش میکنم اوایلش فالورهاش یکم ا فالورها خودم بیشتر بود، اما فالوش کردم چون مطمئن بودم ازش، اما به مرور طبیعی رشد کرد فالورهاش، چون هم قیمتش خوب بود هم اخلاقش هم جنس هاش،
متاسفانه من شهرستانم و اینجا نسبت به شهرهای بزرگتر وسیله هاش گرون تره! و بعضی وقتا خیلی تفاوت قیمت زیادی داره، و واقعا دلم نمیاد، یه رسم مسخره هم داریم که سیسمونی با خانواده دختره!
مجبورم یچیزایی رو اینترنتی بخرم، حضوری میشد رفت خوب بود اما برا باردار سخته مسافرت
آره میتونید برید چک کنید البته همین دوتا هم مقایسه کنی باهم اختلاف قیمت دارن، چون ممکنه یه لباس هایی داشته باشن هر دو و دقیقا یه جنس باشه و یه طرح و رنگ اما باز یکیشون مناسب تر بده