2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

والا من خودم بلدم نیستم شوهرم همیشه درست میکنه  ولی از شوهرم پرسیدم میگه اگه کره میزنه کمتر بزنه یا بیشتر هم بزنه(مخلوطش کن منظورمه😁) روغنشو خوب بهم بزنه با سس چسبناک نشه 

والا من خودم بلدم نیستم شوهرم همیشه درست میکنه ولی از شوهرم پرسیدم میگه اگه کره میزنه کمتر بزنه یا ...

عجب شوهری شوهر من نهایت هنرش اینکه تخم مرغ آبپز کنه دیگه خیلی غوغا کنه سیب زمینی هم بزاره کنارش

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
میشه راز خوشمزگی ببرونیا رو بگی شما چجور درست میکردین

ما قارچ و ذرت و کالباس و پنیر خوب استفاده میکردیم

ادویه مون هم ترکیبی بود از فلفل و ادویه و نمک و پودر سیر و.. 

اول از همه قارچ و ذرت جدا میذاشتیم با بخار اب گرم بشه چون تو فریزر بود بعدش میریختیم کالباس و پنیر و مدام هم میردیم تا همشون گرم شه و کش بیاد و وسطاش هی ادویه میردیم

عجب شوهری شوهر من نهایت هنرش اینکه تخم مرغ آبپز کنه دیگه خیلی غوغا کنه سیب زمینی هم بزاره کنارش

راستش چون من دانشجوعم و درسام خیلی سنگینه بیچاره از بس میمونه خونه خودش همه نوع غذا درست کرده فوت و فناشم یاد گرفته مثلا هفته پیش داشتم قیمه درست میکردم اومده میگه تو پیج یه خانمه دیدم میگفت اخرش گلاب بریز و فلان خودم خندم گرفته بود😂😂ولی خب ایشونم مثل شوهر شما علاقه نداره😂خودش مبگه فقط دوست دارم پیاز سرخ کنم تو کل غذا ولی مجبوره😔😂

اها مرسی منم همینجور درست میکردم ولی کالباس نمیزدم اینبار میزنم

با کالباس خیلی خوشمزه میشه..  فقط اشتباهی سوسیس نزنین که خراب میشه و همچنین آبلیمو نزنین خصوصا حین پخت که میبره و بد مزه و تلخ میشه

در کل کالباس و قارچ هاتون باید ریز خورد بشه و آب قارچ قبل هم زدن با بقیه مواد خوب گرفته بشه

2810