2777
2789
عنوان

مامانایی که نوزاد دارید میشه بیاید

176 بازدید | 33 پست

نینی من خیلیییی زور میزنه قرمز میشه بعدش میتونه دستشویی کنه شبا خیلی بیشتر میشه بچم نمیخوابه اصلا،دیروز دکتر بردم قطره کولیک اید داد ولی چون زیر ۲۰روزه گفت یه قطره بده شبا و صبحا

الان باد و دفع میکنه راحتم خوابیده ولی به نظرتون گریمرچر چیه اسمشم نمیدونم واسه نفخ و دل درد بدم بهش اونم؟

چون من دوبار عرق نعنا دادم دکتر گفت نده شربت بگیر

همون قطر ک دکتر داد بده خیلی خوبه . گرمیچر میگن الان برندش عوض شده برای بچه ضرر داره بهش نده . اگه شیر خشکی . شیرشو عوض کن خوب میشه

فدای پسر گلم بشم که به زندگیم روشنای بخشید❤❤❤❤❤❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

عزیزم من تجربه خودم و مادرمو میگم اگر دوس داشتی استفاده کن. دختر منم دقیقا همینطور بود. مامانم میگفت یذره کره محلی بهش بدیم خییییلی میترسیدم. ولی ی روز ک خیلی اذیت شد این کارو کردم دیدم خوبه دیگه همیشه انجام‌میدادم. ی قاشق چایخوری هرروز صب بهش میدادم میخورد و پشت سرش شیر میدادم. اگر ترسیدی این کارو انجام بدی. هرروز صبح شکمش رو با کره محلی ماساژ بده و حوله گرم بزار روش. آب رو آتیشه 

عزیزم من تجربه خودم و مادرمو میگم اگر دوس داشتی استفاده کن. دختر منم دقیقا همینطور بود. مامانم میگفت ...

کره داریم ولی میترسم بدم😂با روغن زیتون دور نافشو چرب میکنم یکم بهتر مبشه

اره کمکی شبا ۳۰ سی سی شیر خشک میخوره

خودت ک چیزای نفاخ نخور 

بعدشم دوست من شیشه شیر آنتی کولیک برای بچش گرفت فک کنم مارک دکتر براونز 

کولیک بچش بهتر شد 

البته خیلی گرونه 

دکتر پسرم میگفت اگه بچه مالش شکم و غیره مشکلش حل میشه،اصلا دارو نده،هر دارویی هزار تا عوارض داره،اونم برا بچه ای ک هنوز مغزو بقیه اعضا بدنش درحال رشدن

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤

گریپ میکسچرای قدیم خوب بود الان برای زیر ۱ ماه ضرر داره. زور زدنش طبیعیه. پسر منم همین بود. من تحقیق کردم. بچه ها تو نوزادی بلد نیستن مدفوع کنن. به جای این که با عضلات شکم زور بزنن و کف لگن رو شل کنن با دیافراگمشون زور میزنن واسه همین بهشون فشار میاد. به مرور یاد میگیرن.

2810