2777
2789
عنوان

آقا من ی دوستی دارم

136 بازدید | 7 پست

دوست که نه همکلاسی خیلی انرژی منفی و آدم گوشت تلخیه بددهن عصبانی مغرور خودشو خیلی دست بالا میگیره تو کلاس ما شاید بگم ۵ نفر خیلی درس میخونیم ک منم جزوشونم یکی از دوستام از تابستون درساشو جمع و جور کرده منم همینطور اما خب من سرکلاس خیلی حرف نمی‌زنم و آنچنان فعال نیستم فقط سعی میکنم گوش بدم اما اون دوستم مدام جواب میده حتی اگه غلط باشه .. بعدش همینطور رندوم برگشتم به این همکلاسیم ک نچسبه گفتم وای ببین از کلاس ما کسی دکتر میشه 😍با ذووووق یهو برگشت گفت ن بابا شاید اسما(همونی که خیلی فعاله) قبول شه شاااااید شایدددد ب بقیه مون امیدی نیست منم هدفم دندونه اصلا همینطور واج و هاج‌ موندم فقط نگاش کردم 😐

ولس کن خرو اون حسودع با حسودا حرف نزن دوری کن

آره واقعا بعد من همیشه بین دبیرا زبون زدم خیلی دوسم دارن تو هر موردی خیلی احترام همه رو نگه میدارم فرق نمیکنه دبیر باشه یا همکلاسیم.. ولی خب خیلییییی حسوده به قول تو  انتظار داشتم بگه آره بابا یکیش تو فلانی حتی خودش خیلیا هستن حتی الانم بخونن جلو میزنن و میرسن به هر چی بخوان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره واقعا بعد من همیشه بین دبیرا زبون زدم خیلی دوسم دارن تو هر موردی خیلی احترام همه رو نگه میدارم ف ...

البتع من نمیدونم این دوستت چجوریع قضاوت نمیکنم ولی کلا بااین نگرد ازش فاصله بگیر نمیگم قهر کن اما دوری کن سرد باش میزنتت زمینا ادم اگ بد باشع بقیه رو نابود میکنع 

پارسال ما هم از اینا زیاد داشتیم 

بهشون توجه نکن بعد اخرین امتحان کنکور دیگه هیچ کدومشونو قرار نیست ببینی انگار وجود نداشتن بزار الان فکر کنن همشون پزشکی تهران قبولن و تو قبول نمیشی 😂😂

تا میتونی فکر و ذهنتو ازشون دور کن به حرف گربه سیاه بارون نمیاد که 

پارسال ما هم از اینا زیاد داشتیم بهشون توجه نکن بعد اخرین امتحان کنکور دیگه هیچ کدومشونو قرار نیست ب ...

عزیزممم باشه😍😘😘

آره بخدا اصلا ریختم یهو دیدی با ذوق برای کسی یچیزیو میگی میزنه تو ذوقت چ حسی داری آب دهنمو یجوری قورت دادم انگار داشتم لقمه می‌خوردم بعدشم ی لبخند ملیح زدم 😂😐

عزیزممم باشه😍😘😘آره بخدا اصلا ریختم یهو دیدی با ذوق برای کسی یچیزیو میگی میزنه تو ذوقت چ حسی داری ...

هیچ وقت منتظر تایید دیگران نباش برای تلاشات 

تو کارتو بکن خدا خودش میبینه کی لایق چیه به حرف بقیه گوش نمیده تو فقط تلاشتو بکن