2777
2789
عنوان

بچه ها واقعا فست جوابه⁉️❔️

123 بازدید | 36 پست

مثلا از ساعت ۱۰ شب چیزی نخوریم تا ساعت چند که بشه ۱۴ یا ۱۶ ساعته؟ واقعا لاغر میشه ادم؟ 

البته من میخوام ۱ کیلو کم کنم نهایت ۲ کیلو یااینکه برای جلوگیری از پرخوری بگیرم حتی اگه کم نکنم خوبه؟ کیا تجربه دارن ؟

در ضمن :

کد تخفیف ۱۵۰ تومنی اسنپ فود برای غذا ندارید عزیزان؟ اگه نیاز ندارید و میخواید پاک کنید لطفا بهم بدید 😘 ممنون👅👀

خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه😒🤭 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دارم میدم بهت فقط میگم چرا از داور های غیر معتبر استفاده میکنی بیا بهت یه راهکار بدم @Tererendsara

بچو کوره🫤

آره اگه اصولی بگیری جوابه۱۶،۸ خوبهالبته توی همینم باید کالری مصرفیت در حد مجاز باشه

در حد مجازه عزیزم بیشتر از ۱۲۰۰ تا ۱۳۰۰ نمیشه روزی یکساعتم ایروبیک و فیتنس کارمیکنم منظورت از ۸ شب هست؟ 

دارم میدم بهت فقط میگم چرا از داور های غیر معتبر استفاده میکنی بیا بهت یه راهکار بدم @Tererendsara

عه خانومی؟ فکر کردم اقایی 🤭🤭🤭

من کالری شماری میکردم پروتئین زیاد و کربوهیدرات کم قند مصنوعی کذمل حذف هفته ایی۳ ساعت ورزش تو۴ ماه ۱ ...

منم مثل خودت عمل میکنم عزیزم فقط اینکه من حتی ۵ کیلو دیگه کم کنم محو میشم🤭🤭🤭