2777
2789
عنوان

چرا اینقدر کرایه خونه گرونه

276 بازدید | 20 پست

من خونه مبله یعنی ی سوییت مبله گرقتم ده تومن ک پول پیش ندم

طرف کرایه برده بالا کرد ۱۸ منم نمینتونم

اومدم نگاه قیمت خونه کردم محدوده من ک وسط شهره نه بالا شهر

گذاشته پول پیش ۶۰۰ و کرایه ۱۸ تا ۲۰ 

یا پیش یه میلیارد رهن کامل

تازه خونه قدیمی ن نو ساز

این چ وضعشه اخه 😭😭😭😭

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی وضعیت خرابه صاحب خونه ما ۵۰درصد گذاشته رو پول پیش ۴۰درصد گذاشته رو اجاره خارج از عرف منطقس دعا ...

اره خیلی سخته یهو قیمت برد بالا اژ طرفی چون خونه مبله است هر وقت بخواد میمتونه ببره باالا

اره خیلی سخته یهو قیمت برد بالا اژ طرفی چون خونه مبله است هر وقت بخواد میمتونه ببره باالا

اصن تهران یهو قیمتا رفت بالا بابا تا پارسال خیلی خوب بود تا همین چند ماه پیشم خوب بود نمیدونم یهو چیشد اصن خونه پیدا نمیشه

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

اصن تهران یهو قیمتا رفت بالا بابا تا پارسال خیلی خوب بود تا همین چند ماه پیشم خوب بود نمیدونم یهو چی ...

خواستم برم خوابگاه

خوابگاه اتاق ۵ تخته میگفت ۶ تومن !!

تهران ک اصلانمیشه زندگی کردخیلی سخته خدابه دادتون برسع

اره والا خیلی سخت شده تازه ما داشتیم ب جور کردن پول فکر میکردیم یهو دیشب صاحب خونه زنگ زد ۵۰تومن دیگم اضافه کرد ب پول پیش😑😑😑😑

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

اره والا خیلی سخت شده تازه ما داشتیم ب جور کردن پول فکر میکردیم یهو دیشب صاحب خونه زنگ زد ۵۰تومن دیگ ...

بی انصافیه واقعن نمیدونم پیش خودش چی فکرمیکنن یکی نیس بهشون بگه باباپول سفرخارج دانشگاه بچه هاتونوباپول مستاجردرمیارین

خدا نسازه براشون 🫠 منم نگران سال دیگم😔

کد تخفیف ۱۵۰ تومنی اسنپ فود برای غذا ندارید عزیزا؟ اگه نیاز ندارید و میخواید پاک کنید لطفا بهم بدید 😘 ممنون

خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه😒🤭 

2810