2777
2789

خانواده ها در جریان 

هی میگفت ۱۵ میام هی۲۰ برا خواستگاری مادرم الان مریضه   کل خانواده من در جریان عمو عمه خاله 

هر روز میومد از دور دیدنم  یا  بلاکش میکردم  میومد در خونه با گوشی مختلف زنگ میزد مامانم اینا خییلی دعواش میکردن  خیلی پیگیر رفتیم یک شهر دیگه دیدیم باو اونم با ماشین دنبالمون هر کی میدید میگفت چقدر وابسته این واقعا راست میگه   واقعا میاد 

الان دو هفته ای هست کات کردمم  دیگ پیگیری نمیکنم دیروز پیام داده بود گواهینامت چکار کردی جوابش ندادمم میگم چطور این همه وابسته بود الان هیچی من فقط برا وقت گذرونی بودم؟؟ مگه من چی کم داشتم 🥺 الان اون رفته سرکار جدید منم  دارم ۸ ساعت فست و فود کار میکنم  درس و دانشگاه هم هست اصلا بعضی وقتا وقت کم میازم برا خوندن که فراموشش   کنم با کار زیاد و دانشگاه 

خب عزیزم اینهمه دنبالت دوییده خسته شده دیگه

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

پسر پیغمبرم بود خسته میشد دیگه شما خودتون مشکل دارید چرا گردن پسر مردم میندازی

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 
تو جوابشو نمیدی دیگه باید چیکار کنه؟؟؟ همه کارای قبلی رو انجام داد جواب نگرفتدیگه تکرار نمیکنههر چیز ...

میگم میخواست میومد خواستگاری نه هی ۱۵ میام هی ۲۰ میام

2810