اوهوم.. خب خداروشکرببینم این فشیال و اینا تابحال رفتی؟چجوریه خوبه؟ واقعا تاثیر بلند مدت داره بعد چند ...
نه نرفتم عزیزم من فقط با همینایی که گفتم و روتین پوستی به پوستم میرسم
🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یعنی برم داروخانه یه سرم بگیرم جنس پوست مهم نیست ؟بعد اینکه چه مارکی خوبه؟ و اینکه روز استفاده کنم ی ...
سلام عزیزم
سرم ویتامین سی بگیر برای همه پوست ها هست
من بیوآکوا اصل استفاده میکنم و راضیم
روز بعد از اسنکه بیدار شدی صورتتشو با ژل شستشو بشور بعد سرم بزن بعد آبرسان مرطوب کننده
🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼
عزیزم بعد از مشورت با دکتر و فهمیدن نوع پوستت حتما در طول روز سرم ویتامین سی بزن و قرص ویتامین سی ب ...
سلام. عزیزم شما که میگید مشاور هستید ازدواج داداشم جور نمیشه. تقریبا همه شرایط رو ایده ال است. قدش 169 است. با 37 سال سن ممکنه این دلیلش است ؟ جادو اعتقاد داری ؟ برای رفعش چه کنیم؟ ما شهرستانی هستیم و بلد نیستیم نقش بازی کنیم. تو رو خدا کمک میکنی
سلام. عزیزم شما که میگید مشاور هستید ازدواج داداشم جور نمیشه. تقریبا همه شرایط رو ایده ال است. قدش 1 ...
سلام عزیزم
دنبال مورد بگردین براشون تو حوزه علمیه توی دانشگاه تو کانال های همسر یابی
نه من اعتقاد به سحر و جادو ندارم
قسمت نیس