2777
2789
عنوان

پوست صورتم منافذ زیادی پیدا کرده و شوهرم میگه پیر شدی

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 24 پست
اوهوم.. خب خداروشکرببینم این فشیال و اینا تابحال رفتی؟چجوریه خوبه؟ واقعا تاثیر بلند مدت داره بعد چند ...

نه نرفتم عزیزم من فقط با همینایی که گفتم و روتین پوستی به پوستم میرسم

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼

قرص رو داروخانه ها دارن تهیه کنید عزیزم سرم هم برای همس و همه میتونن استفاده کنن اونم داروخانه داره ...

یعنی برم داروخانه یه سرم بگیرم جنس پوست مهم نیست ؟

بعد اینکه چه مارکی خوبه؟ و اینکه روز استفاده کنم یا شب 

شنیدم وقتی سرم میزنی نباید نور به پوست بخوره صحت داره ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی برم داروخانه یه سرم بگیرم جنس پوست مهم نیست ؟بعد اینکه چه مارکی خوبه؟ و اینکه روز استفاده کنم ی ...

سلام عزیزم 

سرم ویتامین سی بگیر برای همه پوست ها هست 

من بیوآکوا اصل استفاده میکنم و راضیم

روز بعد از اسنکه بیدار شدی صورتتشو با ژل شستشو بشور بعد سرم بزن بعد آبرسان مرطوب کننده 

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼

همون جور که دوستان گفتن باید فیشیال بری تو خونه هم پوست پرتغال و خشک کن آسیاب کن با شیر یا گلاب قاطی ...

سلام عزیزم. قرص های جوشان ویتامین سی رو بخورم منظورته. یا سرم ویتامین سی یا منظورت میوه بخورم زیاد برای جذب ویتامین سی. میشه توضیح بدی

عزیزم بعد از مشورت با دکتر و فهمیدن نوع پوستت حتما در طول روز سرم ویتامین سی بزن و قرص ویتامین‌ سی ب ...

سلام. عزیزم شما که میگید مشاور هستید ازدواج داداشم جور نمیشه. تقریبا همه شرایط رو ایده ال است. قدش 169 است. با 37 سال سن ممکنه این دلیلش است ؟  جادو اعتقاد داری ؟ برای رفعش چه کنیم؟ ما شهرستانی هستیم و بلد نیستیم نقش بازی کنیم. تو رو خدا کمک میکنی

سلام عزیزم. قرص های جوشان ویتامین سی رو بخورم منظورته. یا سرم ویتامین سی یا منظورت میوه بخورم زیاد ب ...

ویتامین سی بخوری برای بدنت نیازه سرمش پوستت و شاداب میکنه پوست پرتقال هم آسیاب کنی بزنی به صورتت همون تاثیر و داره

سلام. عزیزم شما که میگید مشاور هستید ازدواج داداشم جور نمیشه. تقریبا همه شرایط رو ایده ال است. قدش 1 ...

سلام عزیزم 

دنبال مورد بگردین براشون تو حوزه علمیه توی دانشگاه تو کانال های همسر یابی 

نه من اعتقاد به سحر و جادو ندارم 

قسمت نیس