2777
2789

قدیمیه خیلی . تنوع نداشت ... اونا عکس ماشین بود 

الان دو روزه گرفتم چکار کنم هی کثیف میشه با اینکه دستام تمیزه . چکار کنم قابش رو 

لاک هم بزنم می ترسم بماسه و گوله گوله شه ... تازه بلدم نیستم 

اگه قابم نداشته باشه در گوشیم باز میشه و اون هم خراب هست 😭 . گوشی خوبم رفت 

راهکار بدین لطفا 

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

می‌رفتی جندتا جای دیگه تا ی جیز بهتر بهتر میکردی خب

دیگه هی اون قابش اکلیلی بود و شکسته بود ... نزدیک خونه بود مغازه گرفتم . پنجاه پولشم دادم

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
سفید هرکار کنی باز کثیف میشه

چه اشتباهی کردم پس ...

سفارش میدادی نمیشه چسب نواری شفاف بزنی روش؟

چرا ... شایدم بشه . بعد هی کنده نمیشه ؟

چرا ... شایدم بشه . بعد هی کنده نمیشه ؟

سفید خیلی بده.  ببین تو نت سرچ کن شاید ایده خوبی پیدا کنی 

من که پیشنهاد میدم یه پارچه مخملی چیزی کلش رو کاور کنی یا پولیشی.  تیپ زمستونی هم میشه😂

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅